3 situatii in care devine necesar sa apelezi la serviciile agentiei NextAdvertising.ro

Inca de la infiintarea afacerii, cei care se afla la conducerea acesteia cauta in permanenta sa-si imbunatateasca performantele in domeniul in care opereaza, iar in ultima vreme marii antreprenori acorda atentie metodelor mai putin traditionale de promovare, adica online. Asta se datoreaza rezultatelor care dovedesc tot mai mult ca mediul online este prielnic pentru dezvoltarea sanatoasa a unei afaceri, mai ales a uneia nisate, care poate ajunge la public doar printr-o abordare strategica, adica drept la tinta.

Printre momentele cele mai comune identificate de agentia NextAdvertising.ro, cand devine absolut necesar sa investesti in SEO, se numara:

Absenta unui trafic organic

Daca site-ul tau este vizitat de o multime de vizitatori, dar rata de conversie este extrem de redusa, acest lucru are o explicatie destul de simpla. Chiar daca exista internauti care intra pe pagina ta, ei nu ajung sa finalizeze nicio actiune in cadrul site-ului tau. Asta pentru ca, cel mai probabil, acei vizitatori au cautat ceva diferit fata de ceea ce oferi si au ajuns intamplator pe pagina ta. Prin serviciile de optimizare SEO se creste  traficul organic, adica cantitatea de vizitatori calificati. Asta se traduce prin atragerea unui numar mare de utilizatori care sunt interesati sa cumpere produse sau servicii, deci sanse destul de mari sa devina clienti.

Vanzari scazute

Scopul strategiilor de marketing este, desigur, acela de a atrage noi clienti si de a creste volumul de vanzari. Indiferent daca recurgi la metode traditionale (pliante, reclame TV, etc.) sau la cele moderne (online), scopul final vizeaza cresterea veniturilor, a profitului. Prin atragerea de trafic organic, vanzarile companiei vor spori. Intrucat cele mai multe afaceri nisate se desfasoara in mediul online, deoarece prin cuvintele cheie relevante publicul tinta va sti exact cine si ce ofera, produsele si serviciile sunt mult mai evidentiate spre deosebire de marketing-ul traditional care implica costuri piperate, insa rezultatele nu amortizeaza, de cele mai multe ori, investitia.

Costuri considerabile de marketing

Fiecare antreprentor isi doreste o metoda rentabila si eficienta de a atrage vizitatorii si clientii. Asa este si firesc, insa pentru unele firme si intreprinderi costurile implicate reprezinta o piedica. Serviciile de optimizare SEO le asigura cu un buget convenabil clienti si vanzari suficiente pentru a se mentine in pozitiile de top si chiar sa prospere.

Companiile urmeaza cursul unei evolutii spectaculoase in online, cu ajutorul unei agentii SEO care le face mai vizibile, iar investitia este acoperita in cel mai scurt timp. Acesta pare sa fie factorul determinant pentru care afaceristii isi muta activitatea in online si primul motiv care ii fac sa ramana aici. Campaniile de promovare puse la dispozitie de NextAdvertising.ro ajung uneori sa coste considerabil mai putin comparativ cu campaniile de marketing clasic.

Pe intelesul tuturor, optimizarea SEO este implementata pentru a atrage vizitatorii si a mari vanzarile, cu costuri de marketing relativ reduse. Prin optimizarea SEO, vei ajunge cu precizie la publicul tinta, creand astfel o baza de date pe care marele motor de cautare Google o va inregistra si o va folosi ca element de credibilitate pentru dezvoltarea business-ului tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *