5 lucruri noi pe care sa le experimentezi

5 lucruri noi pe care sa le experimentezi

Timpul nu este iertator si pe cat de repede trece pe atat de multe poti pierde. Sa iti propui sa experimentezi mai multe, sa nu lasi sa treaca o zi fara sa inveti ceva, fara sa descoperi ceva nou sunt poate teluri pe care le avem cu totii. Dar cu teoria suntem buni insa practica ne omoara.

Top 5 lucruri noi pe care sa le incerci

Desi ar fi o multime de lucruri care sa te incante un top 5 rezumat la cateva dintre ele te-ar ambitiona sa continui in acest fel si sa iti gasesti mereu dorinta de a face planuri de viitor insa mai cu seama de a le duce la bun sfarsit:

  1. Opteaza pentru un concediu de vis. Vei gasi la Genius Travel o sumedenie de oferte, atat pentru locatii cat si pentru preturi. Viziteaza un loc inca nedescoperit de tine de la Turcia la Grecia, de la Kenya la Italia. Ai posibilitatea de a alege pana si concediu in rate, posibilitati de genul early booking si astfel cu preturi mai mici decat in plin sezon. Relaxarea trebuie sa fie parte din planul tau!
  2. Incearca o mancare noua. Nu servesti peste pentru ca ai avut o experienta in trecut care te-a dezgustat. E timpul poate sa mai dai o sansa acestui preparat. Incearca scoici, incearca exotisme fara frica.
  3. Citeste o carte. De cand nu ai mai avut timp de tine, de placerea de a citi o carte? Fie ea de orice gen permite-ti acest timp.
  4. Da o fuga in parcurile de distractii. Sa fii cu suflet de copil si sa te amuzi, sa te distrezi la fiecare aventura, in barcute, in apa, montagnes russes, acel nebunesc drum la inaltime care te zguduie din toate incheieturile.
  5. Schimba-ti look-ul. Radical! Alege sa fii altfel, alege sa incerci si altceva, mai ales dupa lungi perioade in care ai optat pentru acelasi stil.

Tu ce ai facut azi pentru tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *