accesorii bratariaccesorii bratari

Atat femeile cat si barbatii prefera accesoriile in masura in care acestea sunt cele care pun un mare accent pe modul in care definim o tinuta. Sunt cele care aduc un plus de stil, cele care te scot din banal. Din lista de optiuni nu sunt de ignorat nici categoria de accesorii pentru bratari.

Devenita o moda in ultimii ani se pare ca accesoriile pentru bratari se doresc a fi cele care adauga savoare unei imagini. Asta pentru ca pot exprima cu mult mai bine starea pe care o ai si stilul pe care l-ai abordat. Sunt practic cel mai bun exemplu al faptului ca simbolistica in general este cea care atrage, cea care scoate in evidenta o persoana prin asocierea cu ceea ce alege.

Accesoriile pentru bratari sunt cele care se adauga efectiv unui accesoriu de tip bratara, un soi de pandativ ce se poarta. Face parte din design in masura in care stii ce anume sa alegi si stii cum sa potrivesti totul. Spre exemplu nu se cade sa alegi astfel de accesorii de o alta culoare si metal la o bratara din argint. Se pastreaza aceeasi nuanta, acelasi stil. Desigur, se considera ca o bratara cu cat este mai simpla cu atat are mai multe sanse si mai multe optiuni de a i se schimba stilul – daca se poate spune asa – cu ajutorul unor accesorii. Sa ne gandim ca o bratara clasica iese mai mult in evidenta cand vine la pachet cu o surpriza; exact asta se intampla cand vine vorba de alegerea unor accesorii pentru bratari.

Pentru femei sau pentru barbati? Te vei gandi in prima faza daca se preteaza sa faci asta. Afla ca sunt uni asa ca se potrivesc atat femeilor cat si barbatilor, desigur, cu variatii de stil care sa reprezinte fiecare categorie in parte. Asadar, ai de unde alege cat sa faci dintr-o simpla bratara, la inceput, un cadou surpriza, un cadou simbolic, deosebit.

Gandeste-te la ce reprezinta acea bratara. Poate fi simbolul fericirii, o alta forma de a spune „multumesc”, o alta maniera de a spune ceea ce cuvintele parca nu ar putea pentru ca ar fi prea seci. Sunt accesorii care completeaza o bratara insa dincolo de mici detalii trendy sunt acele accesorii care iti pot tine loc de cuvinte, purtate pentru a-ti aduce aminte cu drag de cineva sau de ceva.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *