pictura pe numere pictorul fericit

pictura pe numere pictorul fericit

Tablourile pe numere sunt o incantare pentru cei pasionati de arta, dar care nu pot crea chiar imaginile pe care si le doresc daca pun doar pensula pe panza si incearca sa picteze. Aceste tablouri au venit ca o salvare si ca o punte care ii leaga pe cei care au talent in aceasta arie pe cei carora pur si simplu le face placere sa picteze. Permit oricarei persoane sa creeze adevarate peisaje sau imagini cu ajutorul unei pensule si a culorilor, cu rezultate uimitoare.

Pictorul Fericit este magazinul online de unde poti cumpara astfel de tablouri pe numere, care te incanta cu o gama variata de modele, regasite pe categorii diverse. Descopera si tu placerea de a picta cu ajutorul eshopului Pictorul Fericit.

Ce alegi astazi? Un peisaj sau un tablou de iarna?

Acceseaza site-ul si vei descoperi acolo zeci de tablouri cu imagini inedite dintre care sa alegi. Depinde ce stare ai in ziua respectiva pentru a alege imaginea care te incanta mai mult. Poti picta pentru a oferi in dar un tablou realizat de tine sau pentru a-ti decora casa.

Mai nou au aparut pe site si tablourile de iarna. Imagini incantatoare, in care zapada este peste tot in jur, oamenii de zapada dragalasi care sunt in prim plan, in cadre mirifice de iarna. Descopera toate imaginile si alege ceea ce iti place. Daca tot este frig afara, ce activitate mai buna poti avea decat pictatul in casa, la cald, atunci cand ai timp liber? Despre categoriile de tablouri de pe site, informatii suplimentare gasesti in acest articol sau daca accesezi direct site-ul.

Afla mai multe despre tablourile pe numere

Conceptul acesta de pictura pe numere este relativ simplu. Important este sa respecti ideea de numar si culoare astfel incat sa fie aplicata in fiecare spatiu liber culoarea potrivita. Ai nevoie de putina rabdare si trebuie sa iti placa sa pictezi. Este genul de proiect do it yourself prin care realizezi tablouri perfecte doar daca respecti acea simpla corespondenta.

Daca vei comanda de la Pictorul Fericit, vei primi coletul care consta intr-un set de pictura. Primesti panza care este numerotata si asezata pe sasiu, alaturi de un mock-up – imaginea in miniatura a tabloului, care indica rezultatul final, cum ar trebui sa arate. Alaturi de acestea vei avea si 3 pensule de diverse marimi cu care sa poti picta si culorile necesare. Primesti coletul si poti deja sa incepi procesul de creatie. 

Fii un pictor adevarat. Ce zici de un sevalet?

Pentru a avea o pozitie mai buna atunci cand pictezi tablourile pe numere preferate, poti opta si pentru un sevalet. Pe acesta poti aseza tabloul in orice loc din casa – sau chiar de afara – si poti picta in voie. Alege un loc in care ai luminozitatea mai buna.

Un sevalet este de preferat si atunci cand vrei sa creezi un tablou si vrei sa mergi intr-o locatie care te inspira. Oricum ar fi, spor la pictat. E-shopul Pictorul Fericit te asteapta cu fel si fel de oferte si produse de care sa te bucuri. Acceseaza site-ul pictorulfericit.ro pentru a descoperi tablourile.

Contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *