Se simte deja ca este desutl de frig si chiar iarna incepe sa ne calce pe urme. De fapt, acest lucru se intampla inca de cand a cazut primii fulgi de nea. Sigur ca de acum, observam ca vremea s-a mai incalzit si pare sa se mai incalzeasca. Ei bine, acum, cu aceasta schimbare brusca de temperatura este si normal sa apara microbii si virusurile. Ce trebie sa facem? Cum ne putem feri de raceala?

Se spune ca odata ce ai capatat o raceala, nu poti scapa usor de ea. O tratezi, dureaza doua saptamani – nu o tratezi, dureaza 14 zile: intervalul in care aceasta afectiune suparatoare se vindeca este acelasi. In calitate de mamica, poti ameliora simptomele afectiunii insa si le poti face viata putin mai usoara fiintelor dragi din jurul tau.

Iata la ce poti apela daca vrei sa scapi de raceala:

In primul rand, poti sa folosesti un sray cu apa salina. Este frig afara si probabil ca nu mai este atat de la indemana da mergeti la un bazin cu apa salina insa fara nici o indoiala puteti sa va cumparati un astfel de spray. Aceasta este una dintre cele mai eficiente metode pentru a scapa de nasul infundat. Cel mai mare avantaj este ca, pe langa faptul ca inlesneste respiratia, curata bacteriile si virusurile.
Apoi, aburul este una dintre cele mai eficiente metode de desfundare a nasului si crearea unei stari de bine. Este important sa face inhalatii deoarece veti reusi sa calmati durerile si va vor conferi o stare de bine dvs, sau copilului dvs.
De asemenea, s-au efectuat anumite studii care au dmeonstrat ca supa de pui ajuta la ameliorarea gripei si racelii si durerilor provocate de acestea. Se pare ca daca mancati o supa sau daca ii dati copilului o supa, durerea se va calma imediat. De asemennea, puteti sa folositi chiar si una de legume in cazul in care adoptati un sitl vegetarian.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *