Apple-Watch

Apple-WatchApple a Watch este un SmartWatch dezvoltat de Apple Inc. Aceasta include urmarirea activitatii de fitness precum si integrarea iOS cu alte produse si servicii Apple. Dispozitivul este disponibil in trei „colectii”: Apple Watch Sport, Apple Watch, si Apple Watch Edition. Ceasul se distinge prin diferite combinatii de benzi interschimbabile. Apple a Watch se bazeaza pe coexiune wireless cu un iPhone pentru a efectua multe din functiile sale implicite. Este compatibil cu iPhone 5 prin utilizarea de Bluetooth sau Wi-Fi.

Impatimitii de tatuaje, care si-au cumparat un ceas Apple, in valoare de 299 de lire sterline, au raportat ca fluxul de lumina verde si infrarosie este intrerupt de vopseaua folosita la tatuaje. Astfel, tatuajele facute in zona incheieturilor afecteaza un senzor al Apple Watch, mai exact cel menit sa monitorizeze pulsul, sustin unii posesori de ceasuri inteligente.

Povestea a inceput cand un client american a incercat sa foloseasca Apple Watch pentru a-si monitoriza repriza de jogging, acest lucru fiind imposibil pentru ca numaratoarea se tot bloca. Clientul si-a mutat ceasul pe mana netatuata, iar ceasul a functionat perfect. A anuntat problema echipei de suport tehnic de la Apple, dar nu s-a gasit inca o rezolvare.

Apple a recunoscut ca acest lucru reprezinta o problema si a lansat o noua pagina web de asistenta tehnica pentru cei care si-au cumparat un Apple Watch.

Multi posesori de Apple Watch s-au plans pe Reddit si Twitter despre problema tatuajelor, iar reprezentantii Apple au confirmat pe blogul companiei iMore ca aceasta problema exista intr-adevar.

Asezat peste un tatuaj, ceasul nu mai poate confirma ca are contact cu pielea si, asadar, aceasta functie nu lucreaza in aceasta situatie.

Pe langa aplicatiile pentru fitness si alte functii ale ceasului sunt afectate. Specialistii de la Apple au explicat cum impiedica tatuajele monitorizarea pulsului. Ceasul inteligent transmite niste semnale luminoase verzi, care ajung in sange si sunt reflecate inapoi catre aparat sub forma de infrarosii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *