gentigenti

Esti ceea ce esti prin ceea ce arati. Ori fiecare tinuta in parte si modul in care o accesorizezi este modalitatea prin care iti faci expresie de stil. O geanta este pentru fiecare femeie in parte un accesoriu util insa in egala masura un necesar.

Alege din categoria de genti dama online; vei gasi o sumedenie de genti si tipuri atat pentru o tinuta eleganta, pentru una casual sau sport. Indiferent de caz sunt totusi ceva pasi in alegerea unei genti perfecte.

  1. Incapatoare? De multe ori femeile isi au cu mult mai multe lucruri fata de cele strict necesare. Caci nu stiu cand ar putea avea nevoie si de putin parfum, de o reimprospatare a machiajului, de o clama de par si asa mai departe. Gandeste-te la ce anume ai nevoie, cu ce scop cumperi geanta si astfel cate lucruri ar trebui sa incapa in ea.
  2. Tine cont de structura si statura ta. Pentru ca ai nevoie de o armonie in forme porneste de la modul in care arati si ce ti se potriveste. Astfel, daca esti genul de femeie cu forme robuste ai nevoie de o geanta pana la talie nu una cu baiere lungi. Daca esti tipul de persoana cu o statura fragila, delicata nu opta pentru genti supradimensionate. Avantajul major il au femeile inalte ce pot alege orice tip de geanta, fata de cele care au forme rubensiene si ar trebui sa aleaga o geanta mai mica.
  3. Calitatea gentii. In toate cazurile deci indiferent de ocazie ai nevoie sa tii cont de calitatea a ceea ce cumperi. Trebuie sa isi merite banii asadar alege acele materiale care rezista si nu numai ca arata bine si de aceea le vei alege.

Mai mult decat atat, culoarea este o alta parte pe care sa o socotesti in alegerea gentii. Cele mai comune situatii sunt alegerea de non culoare- negru- care sa se potriveasca oricarui moment al zilei, oricarui cadru. Insa indraznetele pot merge pe ideea de constrast asa ca orice culoare este o posibilitate de alegere. Cu toate acestea un caz ideal tine cont si de combinatiile ce se pot face avand in vedere garderoba pe care o ai.

Nu credeai ca alegerea unei genti este atat de complexa. Poate ca tocmai de aceea femeile sunt atat de dorite de a cumpara mereu si mereu alte genti. Pentru fiecare tinuta si pentru fiecare zi exista o alta geanta care sa se potriveasca.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *