medicamentemedicamente

Fiecare zi este o noua provocare pentru organismul tau. Poate ca nu vei resimti stresul si oboseala la sfarsit de zi insa in timp totul se aduna. Si cand nu acorzi o atentie deosebita starii tale in cele din urma ar putea fi deja un caz de boala.

Tot mai des in ultimul timp se folosesc suplimente alimentare si mai cu seama produse naturale ca ajutor pentru starea de sanatate. Piata de asa natura a inregistrat cresteri se pare si asta datorita faptului ca am ajuns la concluzia nevoii de a mentine pe cat posibil ceea ce avem si anume sanatatea, pentru a preveni eventualele boli.

De unele suplimente insa ai nevoie fara doar si poate. Fara prea mare efort organismul deja iti arata care ii sunt carentele. Spre exemplu pe timpul sarcinii poftele sunt normale spun unii insa de fapt este o alerta pentru ceea ce iti lipseste in organism. Asadar, cand oboseala este permanenta si stresul este greu de combatut ai putea avea nevoie de magneziu.Cresterea randamentului este un efect dorit si asteptat din consumul de suplimente cu magneziu la baza.

De asemenea, nivelul de vitamina C dicteaza si modul in care asimilezi anumite substante nutrivite, modul in care sistemul tau imunitar face fata bolilor si lupta impotriva declansarii lor. Ai nevoie de vitamina A si E pentru piele sanatoasa, pentru unghii si par si lista nu se opreste aici. Gandeste-te ca de la interior la exterior ai nevoie de ceva pentru fiecare parte a corpului tau. Si asta pentru toate varstele caci daca in anii de crestere se mizeaza pe dezvoltarea armonioasa in cazul adultilor se necesita intretinere.

Este cert ca nevoia de suplimente ii face pe tot mai multi interesati de subiect. Ramane insa alegerea despre ce anume si nu in cele din urma interesul pentru cat costa. Ajungi la partea de  produse noni pret . Ori totul se justiifca. Ceea ce nu inteleg unii este faptul ca pentru sanatate nu ar trebui nici sa clipim ca moment de a medita daca este sau nu cazul sa investesti. De fapt se spune ca pe lumea asta de toate poti cumpara cand ai putere financiara insa sanatatea nu. Asadar, fara sa fii arogant si sa crezi ca orice este usor de cumparat inclusiv sanatatea, fara sa fii avar si sa crezi ca nu trebuie sa investesti in asta gandeste-te ca nimeni nu iti poarta de grija si de sanatate daca tu nu o faci.

Suplimentele alimentare nu sunt un tratament pentru o afectiune. Cu toate acestea pot fi partea de inceput, acolo unde se previne aparitia unei situatii medicale; pot fi cele care te pun pe picioare si ofera organismului complexul de vitamine, minerale si substante nutritive de care ai nevoie in fiecare zi. Neglijand acest aspect nu este de mirare ca se ajunge la extenuare, la depresii si la stres care te macina pana la cazul de boala la propriu.

De admin

Un comentariu la „Aliatul starii tale de sanatate”
  1. Vitamina C poate fi preluata din foarte multe alimente, fructe sau pastile. Asa ca ar trebui s-o utilizam cat de mult putem. Dupa cum putem vedea din acest articol, este foarte benefica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *