America si schimbarea

America si schimbarea

americaIn America si nu numai, schimbarea se produce pe masura ce timpul trece. Dar, avand in vedere ca avem un anumit tipar prin care ii vedem pe cetatenii Statelor Unite cum ca ar fi supraponderali, bolnavi si cu niste comportamente ciudate, schimbarea de la rau la bine este foarte mare pentru noi, cei care obisnuiam sa credem altceva. Din cauza faptului ca exista acea idee de mancare nesanatoasa de tip junk food sau fast food in America, asa erau si oamenii de acolo, deoarece mancau doar lucruri grele si nesanatoase, grase si sucuri acidulate.

Acum, pentru ca vremurile se mai schimba, si lumea incepe sa se schimbe si sa se gandeasca la binele ei. Asadar, cetatenii americani au devenit mult mai constienti de rutinele lor, de stilurile de viata rele si de pasivitatea ce ii defineste, si acum isi doresc sa manance mai bine, lucruri sanatoase si mai slabe decat de obicei. Pe langa asta, au invatat ca sportul face bine si ca familia nu mai este compusa doar din barbat si femeie, eventual copii, ci le-a fost aprobata chiar si casatoria intre persoane de acelasi sex.

Care sunt aceste schimbari in societatea americana ce au dus si la schimbarea mentalitatii brandurilor americane?

Un peisaj digital in continua dezvoltare

In deceniile dinainte, companiile puteau comunica cu clientii acestora printr-un numar limitat de retele: prin reclame printate, ad-uri publicitare, contactul fata in fata. Insa, acum, in ziua de azi, fiecare companie pare sa aiba o lista nesfarsita de retele sociale din care poate alege sa transmita ceva catre clientii sai. Putine branduri ar parasi Facebook si Twitter si mai multe companii se dau pe noile tipuri de retele sociale aparute de curand pe aceasta piata.

O noua realitate economica globala

Companiile trebuie sa treaca la zi cu ideea ca o clasa de mijloc se micsoreaza in pietele dezvoltate cum ar fi Statele Unite. Acest lucru ii pune pe gigantii McDonald’s si Walmart intr-o pozitie dificila pentru ca trebuie sa atraga clientii care cauta mancaruri organice si pe cei care isi doresc Meniul Dollar.

One comment

  1. da in romania cand se va produce o shimbare? hai ca tot venit alt presedinte la putere! aemrica se stie ca este tara tutror posibilitatilor si tara de vis pentru toata lumea ..dar de ce nu ar fi si in romania asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *