rasfatatirasfatati

rasfatati

Ma refer aici numai la faptul ca unei persoane poate sa ii creasca coarne asa din neant, numai datorita faptului ca ii este acordata o atentie mai mare decat unei alte persoane. Poate fi vorba despre munca de la birou, despre relatia de cuplu, despre unul dintre cei doi copii ai unei familii sau despre doua prietene care ajung sa se certe una cu cealalta din cauza unei a treia prietene care sta mai mult cu doar una dintre cele doua.

Atunci cand aceste situatii se intampla, este vorba despre faptul ca un vinovat sigur exista si ar trebui cautat. Situatia ar trebui sa fie indreptata si un tap ispasitor ar trebui sa fie cautat. Oricum, intr-o asemenea situatie, multa lume este nedreptatita iar partea cea mai castigata din aceasta afacere este cea careia i se cauta coarne si este cea mai rasfatata dintre toate.

Nu ar trebui sa existe asemenea situatii. Toata lumea ar trebui sa fie tratata in mod egal, sa fie respectata si sa i se atribuie acelasi tip de atributii, dar si recompense. Mai ales in cazul muncii de la birou, de pe diferite compartimente, nu este normal sa se caute in coarne unor persoane care par sa stie mai multe, care se implica doar pentru a iesi in fata.

Este normal ca oamenii tupeisti si carismatici sa isi doreasca sa fie lideri, sa fie mereu cu un pas in fata si sa aiba ultimul cuvant, insa nu este drept pentru ceilalti din jur pentru ca s-ar simti pe loc neindreptatiti. Mai bine este ca cel care a gresit sa isi dea seama de aceste lucruri si sa nu mai aplice un tratament preferential unei anumite persoane, dar si ca persoana care a fost pusa mereu pe primul loc sa isi dea seama de aceste lucruri si sa caute sa indrepte situatia.

De admin

Un comentariu la „Atunci cand coarnele incep sa creasca”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *