In ultimii ani observam un interes tot mai mare in ceea ce priveste mobila de lux. Poate ca mereu a fost o atractie pentru asta pentru ca ce e frumos si divinului ii place. Nu poti ignora ca ceea ce tine de imaginea spectaculoasa a unui set de mobila de lux. Cu alte sale finisari, cu al sau luciu si detalii o astfel de mobila innobileaza de fapt orice incapere.

Dar este mobila de acest fel pentru toata lumea? Trebuie sa diferentiem in primul rand ceea ce tine de mobila de lux. De regula se fabrica din materiela fine, din lemn masiv de cea mai buna calitate. Aceeasi regula a simtului estetic spune ca in materie de aspect trebuie sa existe inalta clasa prin detalii fine. Sculptate, cu insertii valoroase, poate chiar si lustruite bine cu metale pretioase, mobila de lux are diverse forme.

O nisa de care nu se apropie toata lumea insa spre care tinde toata lumea. Unii o asociaza cu acea idee de mobila veche, vitnage, altii o considera moderna insa sa fie asa cum nu s-a mai vazut. Stilul exclusivist este si el inclus in ecuatie pentru ca luxul in sine nu este usor accesibil pentru toata lumea. Asadar, totul se face pe comanda, in functie de preferintele fiecaruia, in functie de ceea ce inseamna stilul fiecarei case si ce se potriveste pentru fiecare incapere.

Doar toate vin cu un pret. Costurile in acest caz difera in primul rand pornind de la inalta calitate si mai apoi cu fiecare lucru care se adauga ca si pretentie. Un pret mobila de lux este greu de estimat, cum de altfel este greu de spus ce este prea scump pentru unii. Pana la urma depinde de veniturile de pe care le are fiecare si in raport fata de asta ce tip de pretentii are si ce buget este dispus sa ofere.

Cine se ofera sa cumpere mobila de calitate, de lux. Desigur, pentru a opta pentru un astfel de decor al casei trebuie sa existe si o potrivire de stil. Cu alte cuvinte mobila de lux are nevoie de o casa pe masura, de o locatie pe masura si nu in cele din urma de un decor pe masura. Nu poti plasa mobila de lux intr-un context nepotrivit, insemnand pereti cu defecte sau o banala sursa de lumina. Trebuie sa existe un stil somptuos pentru ca mobila de lux sa fie amplasata acolo unde trebuie.

Cu variatii in ceea ce priveste stilul, cu variatii din punct de vedere al design-ului, mobila de lux este libera exprimare a ceea ce inseamna placerea si arta in materie de mobila finisata. Acea bucata de lemn trece prin maini de expert pentru ca imaginea aceea de vis sa fie realizata. Trece de asemenea prin mana unui artist pentru ca in cele din urma sa fie o piesa de o raritate aparte. Alte ori are inspiratie din lumea contemporana insa executia sa este una aparte. In orice caz, mobila de lux nu se poate compara cu nimic.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *