sistemul it 500

Mai mult ca sigur oricine a trecut la un moment dat prin chinul cheltuielilor de intretinere extrem de ridicat din timpul iernii. Numai cei care s-au indatorat din aceasta cauza au cautat solutia potrivita si au gasit-o pana in urmatoarea iarna – acestia sunt in principal cei care se bucura in prezent de confort termic deplin. Intotdeauna este bine sa avem in vedere masuri suplimentare care sa reduca din consumul de energie, indiferent daca acestea vizeaza o izolare mai atenta a peretilor, sisteme de inchidere mai eficiente sau un termostat de ambient.

Sunt investitii care facute toate deodata pot presupune un efort financiar urias, de aceea este de preferat ca fiecare sa fie facuta la momentul oportun – perioadele de reduceri fiind o ocazie unica pentru a le indeplini.

De obicei centralele termice noi sunt prevazute deja cu termostate. Sunt detalii suplimentare ce te pot ajuta sa economisesti, insa adevarata diferenta o observi abia atunci cand alegi un termostat de ambient performant.

O casa moderna impune si solutii pe masura, de aceea e de preferat sa alegi un termostat realizat dupa o noua tehnologie, gama smart reprezentand mai mult decat ai nevoie si te astepti. Pentru ca cele cu butoane clasice deja pot parea demodate in raport cu restul decorului din sufragerie, sistemul IT 500 este solutia cea mai adecvata.

Ce avantaje iti aduce sistemul IT 500?

In primul rand, faptul ca poti seta temperatura dorita direct de pe smartphone mi se pare mai mult decat inteligent. Nu trebuie sa te mai deranjezi deloc, pentru ca apesi cateva butoane din confortul canapelei si ai rezolvat o treaba. Daca dorinta ta este de a regla individual temperaturile in fiecare camera, atunci nu ai nevoie decat de senzori suplimentari IT 300, pe care ii poti comanda la un pret echitabil de pe saluscontrols.ro. Dupa ce i-ai instalat in camera cu pricina, poti seta un nivel diferit de caldura.

La o prima vedere o astfel de investitie ti s-ar putea parea destul de costisitoare. Gandeste-te ca este o achizitie care iti ofera beneficii de durata, cheltuielile fiind atenuate destul de rapid prin economiile intr-un procent destul de ridicat pe care le vei realiza ulterior.

Instalarea se face destul de usor, beneficiind si de un manual de utilizare si instalare explicat pentru toti. De altfel si in mediul online gasesti o sumedenie de tutoriale ce iti pot fi de ajutor. In mare, cumparand un astfel de sistem iti asiguri confort, economie si usurinta in folosire. Dupa interesele tale poti seta programe personalizate sau te poti rezuma la cele standard.

Un avantaj insemnat il constituie faptul ca nu trebuie sa te ingrijoreze caderile de tensiune pentru ca acestea nu afecteaza dispozitivul, la fel intamplandu-se si atunci cand nu exista o conexiune la internet. Sistemul IT 500 este conceput in asa fel incat sa isi faca treaba in continuare, dupa setarile inregistrate.

Alaturi de acest termostat inteligent, de o izolare corespunzatoare a casei, o tamplarie fara defecte si un sistem de incalzire performant, iti asiguri toate conditiile de care ai nevoie pentru a trece peste iarna fara a simti nici un pic de disconfort, nici termic, nici financiar. Intra pe saluscontrols.ro pentru a comanda sistemul IT 500, alaturi de senzorii IT 300, daca vrei sa sporesti gradul de confort in anumite zone.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *