Un interfon sau un videointerfon este un sistem de intercomunicare, care permite comunicarea intre doua sau mai multe persoane, intr-o maniera mai diferita- atunci cand se afla in camere diferite sau in compartimente diferite ale unei constructii. In general, astfel de sisteme de comunicare sunt utilizate, cu precadere, la intrarea intr-o casa sau la o scara de bloc. Iar, avand in vedere ca in ziua de azi proprietatile au tendinta de a fi din ce in ce mai mari, se recomanda montarea unui videointerfon modern Electra.

In acest sens, videointerfoanele, interfoanele audio si cele simple, dar si camerele de supraveghere, oferite de compania Electra propun o modalitate extraordinara si unica de protectie a locuintei. Astfel, Electra Instal este compania care face ca cei dragi sa se simta in siguranta in locuinta, sistemele comercializate de Electra oferind utilizatorilor posibilitatea de a decide inainte de a lasa o persoana sa treaca de usa de la intrare.

In prezent, sistemele de interfoane Electra sunt remarcate si apreciate deoarece ofera un grad mai ridicat de securitate. Proprietarii de case nu mai trebuie sa se expuna in fata posibililor infractori prin deschiderea usii de intrare. De asemenea, pentru un grad mai ridicat de siguranta, poti completa interfonul cu o camera de supraveghere de la comezi.ro, pentru a te asigura ca cel care va intra in casa ta iti este cunoscut.

Astfel, compania Electra devine o solutie ideala care iti pune la dispozitie cele mai bune camere de supraveghere, interfoane si videointerfoane, astfel incat sa simti un plus de siguranta atunci cand vine vorba de casa ta.

Electra iubeste mediul

In plus, magazinul Electra Instal iubeste natura si mediul inconjurator si, de aceea, propune colectarea instalatiilor de interfoane si videointerfoane iesite din uz, la unul din partenerii Electra Instal. Din moment ce aceste aparate nu pot intra in categoria deseurilor menajere obisnuite, componentele iesite din uz trebuie colectate de catre o companie autorizata, iar Electra este una din firmele ce se ocupa de acest lucru.

Asadar, din dorinta de a trai intr-o lume mai curata si mai putin poluata, Electra Instal colecteaza selectiv sistemele de interfoane iesite din uz si le preda mai departe catre punctele de colectare DEEE- Deseuri de Echipamente Electrice si Electronice.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *