Apple-Watch-Gold-WhiteApple-Watch-Gold-White

Apple-Watch-Gold-White

QuickMobile, cel mai important specialist in tehnologie din tara noastra, va incepe onorarea precomenzilor inregistrate pentru Apple Watch, iar primii clienti isi vor primi gadget-urile incepand cu aceasta saptamana. De asemenea, QuickMobile anunta ca va expune produsul la raft incepand cu data de 5 mai, iar comenzile vor putea fi plasate doar online.

In doua saptamani de la deschiderea comenzilor pentru Apple Watch 300 de romani au platit pentru a avea cel mai nou gadget Apple care costa aproximativ 1.850 lei in Romania.

O statistica arata ca peste 300 de romani au comandat ceasul inteligent marca Apple, 10 dintre acestia platind sume cuprinse intre 50.000 si 80.000 de lei pe linia de lux Watch Edition, placat cu aur de 18K, romanii aratandu-se foarte interesati de noul aparat Apple.

Cei interesati pot alege intre 50 de variante de curele ale ceasului si isi pot alege modelul preferat din cele doua variante de dimensiuni ale ecranului: 38 mm si respective 42 mm.

Modelul Watch Sport, are o carcasa din aluminiu, geam protector mineral si bratari din cauciuc sintetic, si este disponibil in mai multe versiuni de culori, in timp ce versiunea Watch are o carcasa din otel inoxidabil, curea din piele sau metalica si geam din safir. La 4.000 de lei poate fi cumparata versiunea cu carcasa din otel inoxidabil.

Utilizatorii gadget-lui Apple Watch se pot conecta la dispozitive de tip Apple iPhone 5, 6 si 6 plus putand fi folosit pentru initierea unor apeluri telefonice, poate controla camera foto de pe iPhone, precum si integrarea cu aplicatia Siri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *