blugi cu parfumblugi cu parfum

Iubim jeansii sau blugii asa cum popular ii numim. Sunt usor de adaptat pentru orice moment al zilei si pentru orice ocazie si dincolo de asta tine de efectul lor. Indiferent insa de model, tipar si culoare au un grad de popularitate ce creste, mai ales dupa trendul lansat de cei de la Salsa.

Blugii Salsa

Brandul a lansat anul acesta o colectie care surprinde pe toata lumea, exclusiv feminini, jeansi cu parfum. Acestia pot rezista pana la 20 de spalari cand vine vorba de efectul simtit al mirosului. Si sunt dupa preferinte!

In diverse nuante ceea ce se poate alege tine de culoarea ce corespunde unui parfum anume. Asadar, o pereche de blugi marca Salsa de culoare albastra iti aduc o nota de afine, cei roz au un miros de capsuni, in timp ce blugii verzi miros a mere. Porticaliul inseamna portocala si cei galbeni aminteasc si reprezinta mirosul de lamaie. Una peste alta mirosul fructat tine de fiecare aroma in parte care incanta.

Secretul lor consta se pare in microcapsule de parfum ce se regasesc in tesatura folosita pentru a fi creati. Pe masura ce sunt purtati aceste capsule vor elimina acel parfum deosebit. Ce-i drept si cand vor fi spalati parte din acel miros va disparea insa au o suficienta rezistenta cat sa te incate o buna parte a timpului de purtare.

O astfel de pereche de blugi se vand cu un pret de 69 de euro si se pare ca doritoarele sunt incantate. Mai ales pentru ca ceea ce porti trebuie sa te reprezinte, pentru ca aromaterapia joaca si ea un rol important si pana la urma dincolo de acestea nimic nu se compara cu ceea ce inseamna prospetimea unei tinute.

Ramane doar sa iti alegi culoarea reprezentantiva mai ales pentru ca acestia sunt in nuante neon.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *