Boutique Blog

Oamenii devin din ce in ce mai insetati de informatii derminandu-i pe altii sa caute cat mai multe surse de informare. O metoda buna de a fi in rand cu stirile si cu noutatile in materie de fashion sau sanatate este blogul boutiqueblog.eu . Chiar daca numele pare a oferi continut numai in materie de moda si imbracaminte, acest blog ofera cititorilor sai informatii actualizate si din alte domenii, in functie de ceea ce se cauta si se intampla in lume.

Boutique Blog reprezinta locul perfect de a afla notati in materie de frumusete si de fashion, dar nu numai. Continutul blog-ului ofera sfaturi de viata si tutoriale care ii ajuta pe cei care isi doresc sa se dezvolte pe plan profesional. Sfaturi in materie de santate dar si de ordin psihologic vin in ajutor tinerilor care doresc sa se descopere.

Boutique Blog  ofera un continut care ii face pe vizitatori sa uite de subiectele actuale, care sunt pline de subiectivitate si care nu lasa sansa cititorului sa gandeasca, fiind usor de manipulat pe aceasta cale. Structura blog-ului este un simpla, oferind sansa vizitatorilor de a accesa cat mai rapid categoria care ii intereseaza. In top bar-ul se gasesc categoriile principale pe care blog-ul le abordeaza, de la stiri online, la sanatate, turism, tehnologie, finante sau chiar tutoriale. Tutorialele reprezinta un plus pe care Boutique Blog il inregistreaza, deoarece poate ajuta cititorii cu sfaturi in dezvoltare profesionala.

Activitatea sa a inceput in 2014, iar in partea din dreapta se gaseste sidebar-ul cu informatii care ajuta cititorii sa gaseasca ceea ce ii intereseaza, mai usor: motorul de cautare, categoriile, etichetele, arhiva, facilitand o cautare si mai usoara. Structura blog-ului este una usoara si lipsita de reclame, acest lucru fiind o alta bila alba, deoarece scade timpul de incarcare al blog-ului. Design-ul este unul simplu, negru pe alb, nici nu ar trebui sa fie altceva pentru ca nu culorile sunt interesante ci articolele unice, clare si la subiect.

Pentru ca ofera continut unic cu idei care surpind oamenii, Boutique Blog este locul perfect de unde vizitatorii se pot inspira.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *