bratara proiectorbratara proiector

Suna pe cat de SF pe atat de aproape de realitate; bratara cu proiector este un proiect ce asteapta sa se realizeze, avand un necesar de a colecta ceva bani pentru a se ajunge la punctul concret. Realizata de un cercetator francez bratara cu pricina este ca si cand ai insuma toate gadgeturile cu conectare intr-unul singur.

Bratara Cicret

Poarta numele celui care a inventat-o. Se numeste Cicret si aduce pe langa clasicele caracteristici anumite extra optiuni care o fac mai mult decat practica. Spre exemplu bratara cu pricina include conexiuni de tot soiul, ceea ce face ca aceasta sa poata deveni un soi de conector cu telefonul mobil spre exemplu. Cand i ti suna telefonul simpla conectare te face sa poti prelua apeluri cu ajutorul lui Cicret.

Multi spun ca se poate considera a fi un soi de tableta cu conexiune ce o ai langa tine la orice moment. Cert este ca s-a dorit a fi un dispozitiv care sa comprime toate cele care exista deja pe piata. In timp ce iti cauti telefonul prin geanta acesta pare greu de gasit insa o bratara la mana nu este la fel de greu de reperat. Mizeaza tocmai pe un stil minimalist, pe un aspect simplu si totusi potrivit la orice varsta.

Se deschide corect, activata de un simplu gest de rotire si se inchide la fel. Nu impune prea multa munca doar ca vine cu un stil cu care se pare ca trebuie sa te obisnuiesti. Cu mini proiectorul pe care il include se pare ca este acel tip de device care iti face bratul mainii sa fie  un soi de touchscreen. O imagine a unui film parca insa ce va deveni realitate la un pret estimat la 400 de dolari. Ramane insa in faza de proiect pana cand se vor cumula banii necesari pentru productia lui.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *