Daca ai intreba care este tendinta in randul celor care isi cauta un partener vei vedea ca mai toata lumea isi doreste in mare parte acelasi lucru: sa fie, sa dreagab, sa aiba. Ne dorim toate aspectele pozitive, desi poate ca realitatea ne face sa mai scadem din pretentii. Cu toate acestea la unele aspecte nu poti sa treci cu vederea si cu asta basta.

Iata care sunt cele mai comune cerinte:

  1. Fara judecata. In momentul in care arati cu degetul spre altcineva judeci fara sa mai tii cont de propria ograda. Nu se va exclude chiar sa spuna si despre partener lucruri nu tocmai placute ci prea aspre chiar.
  2. Recunostinta. Asta inseamna sa fie genul de om care se multumeste cu ce are si mai mult decat atat sa fie cel sau cea care gaseste ceva pozitiv din orice.
  3. Ambitia. Un om care nu spera la mai mult de fapt nu a facut nimic in viata. Nu trebuie sa ne multumim cu putin doar pentru simplul fapt ca este si accesibil.
  4. Constienta si educatia financiara. Sa trecem peste stereotipuri. Nu tine de faptul ca banii aduc sau nu fericirea ci de faptul ca si banii au un rol in viata si trebuie sa il avem in vedere. Mai apoi vine si responsabilitatea ce tine de gestionare.
  5. Iertarea. Un om care nu iarta este un om care se ancoreaza iun trecut, are frustrari si se lasa influentat de tot ce se intampla.
  6. Inteligenta emotionala. Sa stii sa iti gestionezi care este reactia si modul in care te lasi influentata de ea  este si asta o calitate. Pentru ca unii se asteapta sa iti manifesti iubirea, altii isi doresc sa vada compasiune si asa mai departe.

Si daca ar fi sa dam crezare la ceea ce studiile arata se pare ca partenerul ideal ar fi cel cu un caracter placut si asta pentru ca se pare ca este o prezenta agreabila in orice caz.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *