termostat de camera

 

In prezent, cererea fata de termostatele inteligente este una extrem de ridicata, analistii sustinand ca piata acestora a atins o suma incredibila de 1.1 miliarde de dolari – cu aproape 5 milioane de dispozitive vandute in intreaga lume. De fapt, piata termostatelor inteligente si-a atins apogeul in aceasta perioada, iar asta multumita oamenilor care devin din ce in ce mai dependenti de tehnologie, tinand cont de comoditatea si economiile personale. Astfel, acest lucru va contribui la o crestere si mai mare a acestei piete, analistii financiari sustinand ca valoarea acestui sector va creste de patru ori fata de valoara initiala – 4 miliarde de dolari pana in anul 2025.

Conceptul de „termostat inteligent” a aparut in jurul anului 2012 si, incepand din acel moment, aceasta piata a devenit una extrem de atractiva pentru consumatori, multumita beneficiilor si avantajelor pe care astfel de dispozitive le ofera. Astfel, fiind parte a „managementului casei personale”, termostatul inteligent nu reprezinta doar un dispozitiv scump, de ultima generatie ci, din contra: desi are un pret mai ridicat la achizitie, pe termen lung, termostatul inteligent participa activ la reducerea facturilor ce vizeaza consumul de energie din locuinta.

De ce sunt atat de populare termostatele inteligente?

De fapt, principalul motiv pentru care utilizatorii apeleaza la termostatele inteligente este cel ce tine de economiile de pe urma facturilor. Astfel, datorita faptului ca acesta are abilitatea de a invata orarul si comportamentul utilizatorului, termostatul poate porni si opri caldura, numai in momentele necesare din zi: de exemplu, termostatele inteligente reusesc sa minimizeze costurile privind cheltuielile pe energie prin faptul ca pot fi manipulate de la distanta de catre utilizatorul care inca este in drum spre casa.

Apoi, termostatele inteligente sunt vazute ca dispozitive uimitoare, deoarece resusesc sa se conecteze la Internet – aceasta fiind modalitatea cea mai simpla si eficienta de care se poate folosi consumatorul, cu scopul de a controla nivelul temperaturii din locuinta, de la un singur buton.

Exista o multime de motive ce pot demonstra ca un termostat inteligent este cu adevarat un dispozitiv util la casa omlui, existand si o multime de utilizatori ce isi exprima parerile de bine cu privire la acest subiect, in mediul online.

Termostatele Salus Controls- cea mai buna idee de economisire a energiei

Dispozitivele tech din ziua de astazi contribuie la cresterea gradului de confort al utilizatorului, ceea ce inseamna ca si termostatele inteligente Salus Controls pot fi incluse in aceasta categorie; spre deosebire de termostatele traditionale, cele de la Salus Controls nu necesita ajustarea fizica a valorilor. Asta inseamna ca utilizatorul nu trebuie sa se deplaseze intr-un punct fix al casei unde este situat termostatul pentru a modifica valorile acestuia. Mai mult decat atat, sistemul Salus iT 600, permite consumatorilor controlul temperaturilor in mod independent in camere, prin intermediul robinetilor termostatici.

Confortul este ideea de baza si, de aceea, termostatele inteligente pot fi actionate de catre utilizatori de la distanta, prin intermediul unei aplicatii ce poate fi instalata pe smartphone-ul personal. Aplicatia poate fi descarcata direct de pe pagina web a companiei www.saluscontrols.ro sau din App Store, Google Play si Windows Store.

Astfel, controlul si monitorizarea caldurii dar si a apei calde pot fi realizate de oriunde s-ar afla utilizatorul, incalzind individual fiecare camera a locuintei sale, in functie de dorintele fiecarui membru al familiei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *