sot si sotiesot si sotie

Intr-o casnicie nu e asa cum ar putea crede unii ca orice se iarta si mai cu seama pentru ca actul uneste in temeiul legii cei doi isi permit oarecum sa fie indiferenti la ceea ce inseamna familia. Desi multe din certurile cuplurilor sunt clasice deja exista se pare anumite situatii care irita la culme. Ar putea fi vorba de:

  1. Joaca cu cel mic sau dupa caz cu animalul de companie cand acesta abia ce a mancat. Nu isi intra in ritm sa inteleaga ca dupa astfel de momente se necesita o pauza.
  2. Scuzele vin prea tarziu sau deloc. Incapatanarea, mandria si orgoliul ii face cu greu sa recunoasca cand au gresit si implicit sa isi ofere scuzele pentru o situatie. Mai degraba se comporta de parca nimic nu s-a intamplat si asta supara din nou, la culme.
  3. Isi sustine mama. Nimic rau insa pana la un punct; parca indiferent de situatie el vede numai sacrul din mama sa. Ori trebuie sa intelegem ca sunt primele femei din viata lor si din respectul acestui fapt nu isi vor dori niciodata sa se puna in razboi cu femeile pe care le iubeste.
  4. Ce-i prea mult strica. Din spirit de colegialitate si pentru ca nu refuza berea va iesi atat de des cu colegii sai incat deja da de banuit cand vine vorba de ceea ce se intampla. Nu esti acolo, nu poti sti si banuielile sunt deja create.
  5. Sportul si vorbaraia nu se combina niciodata. Si daca il intrebi despre un meci va sti ce sa spuna insa nu isi va aminti ce i-ai spus ieri. Ori unele ar putea crede ca interesatul pentru el este clar sportul si nu nevasta.

Insa la fel de interesat ar fi sa descoperim si ce se intampla in celalalt sens si anume cand vine vorba de ceea ce irita pe barbati. Asa ca, va continua…

 

De admin

Un comentariu la „Cat si de ce se supara sotiile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *