Casatoria este sigiliul unei relatii ce infloreste in frumoasa taina a cununiei. Este pasul decisiv de a forma o familie, este punctul seriozitatii in viata. Sau cel putin asta tindem sa credem si cat se poate sa cultivam un astfel de concept. Tine de fiecare dintre noi sa alegem o astfel de viata sau nu. Tine de principiile cu care ne-am obisnuit, tine de educatie si nu numai.

Se spune ca ar trebui sa cultivam ceea ce avem si sa pastram cu sfintenie pentru a pastra identitatea culturala. Sau nu. Cand vine vorba de ucrainence se pare ca metoda casatoriei nu mai este ce a fost. Strainii vin sa aleaga parca produse din vitrina, vin sa negocieze termenii de casatorie si sa isi gaseasca aleasa. Doar ca totul sub o alta forma. Practic vin in calatorii de curtoazie pentru ca mai apoi daca le convine si lor si doamnelor dornice de casatorie pleaca acasa cu sotia.

Metoda casatoriei vine clar pe fondul nevoii de o viata mai buna. Metoda de a te casatori cu un strain tine clar de dorinta de a avea un trai asigurat. Cu frumusetea feminina nu se da gres nicicand asa ca au toate sansele sa impresioneze. Nici ca mai exista regrete si umbre ale trecutului care sa le tina acasa, in tara mama. Nici ca se mai uita inapoi cand stiu ca le asteapta marea cu sarea.

Dar pana la urma  nici garanteaza ca va fi asa cum se doreste? Cine spune ca va iesi totul cu happy end ca in povesti? Caci viata e imprevizibila si daca stai o viata cu un om si nu il cunosti, cand pur si simplu te avanti in bratele unuia, culmea, turist in tara ta nu stii la ce sa te astepti. Dar si dupa divort te poti imbogati deci un castig tot exista.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *