calmcalm

Nimic nu se compara cu a fi calm si rabdator. Pentru ca pana la urma in viata alergam dupa vise si idealuri si ajungem ca in cele din urma sa fim oarecum simpli trecatori ce regreta ulterior imposibilitatea de a se intoarce in timp. In orice caz, calmul este o virtute si pentru cine nu stie asta inseamna o educatie cu iz personal.

Vei spune ca nu iti pot regasi calmul cand in jurul tau au loc tot felul de situatii. Raspunsul cel mai bun se refera la faptul ca trebuie sa iti gasesti echilbrul. Iata cateva metode:

  1. Evita graba. Pe cat de simplu pe atat de mult afecteaza si nu degeaba se spune ca graba strica treaba. Ideea in sine tine mai mult de faptul ca graba te duce in acel punct in care iti accelereaza starile si mai ales cand vine vorba de stres asta ar putea sa te afecteze.
  2. Prefera sa te plimbi. Asa, pur si simplu, sa ai parte de cateva minute bune in care sa te plimbi pe jos. Lasa masina la distanta, uita de tot ce inseamna mijloc de transport. Asta pentru ca plimbarile in aer liber sunt cele care te calmeaza, cele care iti pun in ordine gandurile.
  3. Ingrijirea de sine inseamna aspectul numarul 1 de care se preocupa. Daca pana acum nu te-ai gandit la asta afla ca o doza de egoism este de fapt ceea ce te face pe tine sa ai mai mult timp personal, sa te ingrijesti si sa tii cont de tine si numai de tine. Pana la urma ce ai putea face daca tu nu esti in regula?
  4. Redu presiunea de zi cu zi prin rutina. Poate ca ti-ai dat si tu seama pana acum ca in acele momente in care ai multa treaba si faci lucruri pe care nu obisnuiai sa sa le faci totul te da peste cap?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *