feng shuifeng shui

Crezi ca a gandi negativist iti aduce sanse mai mici sa ai parte de o situatie financiara mai putin buna. Insa nu numai a fi pozitiv si a munci pentru asta este ceea ce te ajuta. Tinand cont de ceea ce spun principiile feng shui avem parte de numeroase sanse ce in plan simbolic se pare ca ajuta la starea financiara.

Orice avarie in casa inseamna clar nevoia de a repara, de a investi si de a cheltui bani. Cu toate acestea necesarul se pare ca vizeaza si ceea ce tine de modul in care, simbolic, ti se scurg resursele din casa. Repara orice scurgere pentru a evita cazurile unor energii care te afecteaza.

Cuptorul se pare ca nu este numai locul de gatit ci si locul care atrage energii. Fii sigur ca ai parte de un cuptor perfect curat, de unul care functioneaza in orice ochi al sau si asta pentru ca acele canale se pare ca sunt aducatoare de energii bune.

Exista o intreaga poveste cu partea de est a casei. Din punct de vedere feng shui acest colt al casei este cel aducator de energii bune pentru un nivel satisfacator al nivelul banilor din casa ta. Asa ca daca iti doresti prosperitate din acest punct de vedere tine cont ca partea de est, acel colt de casa sa fie un loc cald, primitor, luminos si cu toate caracteristicile care sa incante vizual.

Nu in cele din urma se pare ca intrarea in casa ta, in apartamentul tau este cea care dicteaza de asemenea in ce masura ai sanse ca oportunitatile sa iti bata la usa. Fii sigur ca norocul daca te va cauta va sti unde sa nimereasca. Numarul casei trebuie sa existe, vizibil, in timp ce intrarea pur si simplu trebuie sa fie ordonata.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *