Ce este sanatos sa faci inainte de a merge la munca

Ce este sanatos sa faci inainte de a merge la munca

Fiecare dintre noi are o rutina zilnica, urmata fara doar si poate. Asa ca fara scuza am putea include de zi cu zi un mic program care sa vizeze starea de sanatate. Tinan cont de asta iata ce ai putea sa faci pana cand mergi la munca:

  1. Bea apa. Hidratarea conteaza in acest moment al zilei pentru ca in timpul noptii pierzi cantitate importanta de apa. In plus, tine cont de necesarul de a reface nivelul de apa si de incepere a unei zile in stil sanatos. O alternativa si mai buna ar fi apa cu lamaie care sa ajute si la curatarea de toxine.
  2. Miscare. De orice fel, chiar si dansul sau orice tip de sport inseamna un plus pentru tine. Acest pas este benefic pentru ca te energizeaza, iti ridica fluxul de energie prin stimularea la intreg nivelul organismului. In plus, sportul pe termen lung.
  3. Meditatia. De la miscare la stare de relaxare nu exista decat un singur pas. Si meditatia este buna pentru ca te ajuta sa iti pui gandurile in ordine si te ajuta sa gandesti limpede. Stii cum se spune ca gandind detasat vezi totul mai clar? Exact asta se intentioneaza a se realiza si prin metoda ce se numeste meditatie. Ca alternativa exista optiunea de a dedica cateva minute pentru rasfatul de dimineata si pentru a gandi complex despre ce urmeaza sa faci.
  4. Exact acest pas continua lista: fa planul. Nimic nu se compara cu o zi bine organizata cand ai toate puse la punct. Stii ce ai de facut si nu ratezi sa indeplinesti o anume misiune. Desigur, inevitabilul se intampla si tine de faptul ca ai putea da gres insa cel putin ai un plan care sa functioneze.

O zi inceputa cu dreptul, cu un ritual menit sa aiba in vedere stare de bine este o zi minunata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *