Ce fotografii trebuie sa fie nelipsite din albumul de nunta?

Dintre toate evenimentele din viata unui om, cu siguranta ca nunta este unul dintre cele mai incarcate de emotii. Desigur, ca pregatirea acesteia este in aceeasi masura de dificila, insa fiecare efort in acest sens merita. Cu siguranta ca noi romanii traim dupa zicala – traieste clipa – insa cum ramane cu materializarea momentelor deosebite specifice evenimentului si pregatirilor de dinainte?

Daca urmeaza sa te casatoresti insa nu ai gasit inca fotograful si nici nu te-ai gandit la cum trebuie sa fie acesta sau ce trebuie sa iti ofere, ar cam trebui sa iei masuri. Este cel mai bine sa fii pregatit cu mult inainte din acest punct de vedere pentru ca apoi sa te poti focusa pe celelalte aspecte de indeplinit.  Asadar, nu lasa alegerea unui fotograf Sibiu sau din orasul din care faci parte pe ultima suta de metri.

Ca sa fii cu adevarat pregatit pentru ceea ce urmeaza, iata ce trebuie sa stii despre albumul de nunta, respectiv care sunt cadrele care nu ar trebui sa lipseasca din acesta pentru ca amintirile materiale sa fie in formula completa.

Lista cu fotografiile care nu au voie sa lipseasca din albumul de nunta

Fotografii cu momentele cheie de dinainte de nunta

Cu siguranta ca orice mireasa simte melancolia specifica atunci cand camera in care a locuit nu o sa mai reprezinte caminul ei pentru ca se va muta impreuna cu sotul in noua casa. Sunt idei binevenite de fotografii in acest sens, cele in care mireasa priveste spre ceas, asteptandu-si mirele. Eventual intr-un astfel de cadru ar trebui sa fie evidentiata rochia de pe umeras, ce urmeaza sa o imbrace. Neaparat de pozat sunt pantofii acesteia, dar si verighetele in situatia in care se afla in posesia miresei in momentul respectiv.

Pregatirea miresei

Desigur ca nu e permis sa lipseasca din albumul de nunta cadrele in care domnisoarele de onoare  imbraca si pregatesc mireasa. Prezenta bunicii, acolo unde este posibil, care lacrimeaza coplesita de sentimente este de nepretuit. Este ideala realizarea de fotografii in acel moment mai ales pentru ca make-upul si coafura sunt perfecte, mai tarziu se vor mai deranja.

Cadrul cu familia inainte de eveniment

Cei care se pot bucura de prezenta neamurilor in ziua fericita trebuie neaparat sa realizeze un cadru care sa include parintii, bunicii precum si celelalte rude apropiate. Cu siguranta o astfel de poza ramane memorabila.

Poza cu buchetul

Un fotograf Sibiu priceput va sti intotdeauna ca nu are voie sa omita realizarea de fotografii care sa aiba in plan principal buchetul miresei.

Intrarea in biserica  a protagonistilor

Iata un alt moment cheie de surprins in cadru. Cel in care mirii sunt condusi la brat de tata si respectiv de nas este nepretuit, deci includerea acestuia in album este esentiala.

Ceremonia religioasa

Urmeaza fotografiile din timpul ceremoniei religioase – dansul specific, punerea verighetelor, cununiile de pe cap. De asemenea astfel de momente trebuie surprinse in poze.

Pozele din sedinta de dupa cununie

Prima sedinta foto in calitate de sot si sotie nu trebuie pierduta din vedere. Includerea unor fotografii din cadrul acesteia in albumul de nunta este de asemenea o sugestie.

Alte fotografii de inclus in album sunt cele cu salonul in care se realizeaza nunta, inainte si in timp ce sosesc oaspetii. De asemenea, de nelipsit trebuie sa fie cele cu dansul mirilor, cu tatal sau altele pregatite special pentru eveniment. Nu in cele din urma, pozele cu tortul mirilor, cele cu oaspetii si altele din timpul fericitului eveniment ar trebui sa aiba locul lor in album.

Daca vei avea in vedere aceste fotografii, atunci cu siguranta vei avea un album de nunta complet, peste care sa te uiti cu drag peste ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *