Anul acesta, pe 29 februarie, va avea loc o noua editie a Black Friday, respectiv o promotie de reduceri scoase la bataie de mari lanturi de magazine de pe tot mapamondul.
Desi majoritatea consumatorilor nu scapa acest prilej de a cumpara la preturi avantajoase, exista o serie de produse pe care ar fi bines a nu le achizitionati in aceasta perioada de pe rafturile din aceste magazine Black Friday.

1. Jucarii – Vinerea Neagra nu este cel mai bun prilej din an pentru a cumpara jucarii. Magazinele vor scoate promotii attractive pentru jucarii, dar este riscul sa ramaneti cu parere de rau cand veti vedea aceleasi produse, la preturi si mai mici, la promotiile care vor aparea cam cu doua saptamani inainte de Craciun.

2. Console de jocuri – Editiile precedente de Black Friday au adus vanzari insemnate de console de jocuri. Anul acesta insa, Vinerea Neagra cade aproape imediat dupa lansarea consolelor Playstation 4 si Xbox One.  Cum aceste noutati vor fi cumparate oricum de catre fanii dedicati, este putin probabil ca  aceste produse sa aiba reduceri semnificative.

3. Televizoare HD de firma – Ecranele LCD si plasmele de diagonala mare se afla in topul celor mai cautate produse de Black Friday. Totusi televizoarele cu cele mai mari reduceri sunt cele de la firma foarte putin cunoscute. Marcile de renume in domeniu pot fi gasite la preturi mai rezonabile dupa sarbatorile de iarna, cand magazinele incearca sa epuizeze stocurile.

4. Aparate foto DSLR – Si aceste dispozitive au reduceri importante de pret de Black Friday. Totusi trebuie avut in vedere ca peste numai cateva luni vor aprea modelele premium din 2014, fapt ce va face ca aparatele de ultima generatie care acum sunt scoase la reducere sa poata fi gasite in februarie la preturi si mai mici.

5. Haine de iarna – Desi reducerile din aceasta perioada sunt foarte tentante, aceste produse vor trece pe lista de lichidare a stocului spre finele lunii ianuarie, moment in care preturile acestora vor fi si mai atractive decat de Black Friday.

6. Decoratiile de Craciun – Aceste accesorii nu se regasesc de obicei pe lista de achizitii a celor care dau navala in magazinele Black Friday, dar totusi ajung in cosurile de cumparaturi sub impulsul de moment. Trebuie avut totusi in vedere faptul ca aceste produse se vor gasi la reduceri speciale pe masura ce se apropie Craciunul.
Continuare in partea 2 (Magazine Black Friday – 2)

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *