in frigiderin frigider

Nu toate produsele se tin la frigider. Poate ca tendinta este aceea de mentine totul la rece insa in unele cazuri faci mai mult rau decat bine. Sunt produse care o data ce sunt tinute intr-un mediu in care nu le prieste se vor deteriora.

Din aceasta lista se numara:

  1. Usturoiul daca se tine la rece are mai multe sanse de a dezvola mucegai pe ele decat in cazul in care se mentine la temperatura camerei.
  2. Ceapa face si ea parte din aceasta lista si inseamna se pare nevoia de a nu se umezi si de a nu prinde colti. Ceapa in frigider inseamna si un miros aparte care efectiv iti umple tot continutul frigiderului intr-un iz aparte insa prea putin placut.
  3. Cafeaua in frigider isi pierde aroma. Si cand o vei folosi va fi efectiv colorant de apa si nimic mai mult.
  4. Ierburile aromate. Vei observa ca intreg frigiderul incepe sa miroasa a patrunjel sau cine stie ce tip de ierburi aromate. Nu ca ar fi rau insa ele isi pierd aroma lor originala si mai cu seama puse la rece se vor si usca mai repede. Asa ca pastreaza la congelator pentru a avea prospetime, la exterior sau in frigider insa numai invelite.
  5. Pepenele rosu nu mai este la fel de bun, nu mai are ale sale proprietati antioxidante daca se tine la rece si asta pana cand sa fie taiat.
  6. Painea tinuta la rece in frigider nu numai ca isi va pierde gustul insa in egala masura aceasta nu va mai fi cu aceeasi prospetime deci nu ai motive sa faci asta. Pentru a preveni asta tine-o in pungi si de preferat sa fie o punga de hartie.
  7. Mierea este si ea trecuta in aceasta lista, fiind cea care isi pierde se pare consistenta, se ingroasa si se cristalizeaza deci nu ai motive sa o tii in frigider.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *