Zborul cu avionul este si cel care scurteaza timpul si cel care aduce cele mai multe sanse de a avea un zbor lin, fara probleme, mai sigur. Cel putin asta spun statisticile. Insa poate nu atat de popular caci costurile pot fi o problema in acest sens. Plus, prea putini sunt si cei care cunosc situatia de dincolo de aparente.

Iata cateva secrete ale zborului cu avionul:

  1. Toaleta din avion are si ea deschidere din exterior. Nu trebuie sa te panichezi, nu ai cum sa ramai blocat in toaleta. Insa nici nu te ingrijora caci asta nu inseamna ca nu vei avea intimitatea de care ai nevoie caci se apeleaza la o astfel de metoda in caz extrem pana la urma.
  2. Pilotii dorm adesea in timpul zborului. Este cert ca isi iau masurile de precautie de care au nevoie pentru a-si permite sa fac asta si nu tine numai de pilotul automat. Cu toate acestea se pare ca au fost multe cazuri in care chiar si ambii piloti au adormit in timpul zborului. Cat despre ce raspandire are aceasta metoda se pare ca in randul pilotilor din Norvegia sau Suedia 56% din piloti fac asta.
  3. Desi rare cazurile caci insotitorii de zbor trebuie sa verifice asta se intampla ca vesta de salvare sa iti lipseasca. Verifica asta in timp ce insotitorii iti explica regulile. Ce se intampla? Este vorba de un fenomen cu care se confrunta unele linii aeriene, cu pasageri dornici de a pastra amintiri din avion si considera ca vesta ar fi un caz ideal de pastrat.
  4. Masca de oxigen este suficienta numai 15 minute, timp in care se presupune ca pilotul sa aduca aeronava la un nivel la care se poate respira fara masca.
  5. Pilotul este o autoritate suprema in avion. In timpul zborului acesta poate chiar si sa te aresteze sau dupa caz sa reprezinte organele necesare.

De admin

Un comentariu la „Ce nu stiai despre zborul cu avionul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *