folie-aluminiufolie-aluminiu

Inventivitatea iti face viata mai usoara. Mai ales cand nu iti doresti sa te inconjori de tot felul de vapori de la substantele pe care le folosesti pentru a curata diverse obiecte. Descopera asadar la ce este utila o folie de aluminiu.

  • Calca rufe in timp util. Nu este prea placut sa tot manuiesti fierul asa ca o forma de a scurta drumul tau din acest punct de vedere se refera la folia de aluminiu pe care sa o folosesti ca si husa pentru masa de calcat. Aceasta reflecta foarte bine caldura astfel ca vei calca mai repede decat de obicei.
  • Curata obiectele din argint. O alta intrebuintare a acestei folii se refera la un mod simplist prin care se poate curata orice obiect de argint. Folia se foloseste pentru a captusi vasul in care urmeaza sa se spele argintaria, peste care se pune apa fiarta si soda de rufe. Le clatesti si le speli la fel de eficient ca si atunci cand folosesti un produs special destinat.
  • O poti incerca si ca modalitate de a curata vasele ce au depuenri de grasime pe ele. Acestea se curata usor cu ajutorul unei mici bile din folie de aluminiu. Actioneaza ca si abraziv si iti face munca mai usoara, fara chimicale care sa iti arda pielea sau sa o usuce.
  • Pentru ca reflecta lumina la contactul cu soarele folia de aluminiu este cea care ajuta si la indepartarea pasarilor de pe langa casa. Trebuie doar sa alegi acele zone de maxim interes unde sa plasezi „capcana”; poate prea mult spus de vreme ce aceasta nu afecteaza direct vietuitoarele.

Desigur ca lista de intrebuintari ale foliei de aluminiu este cu mult mai lunga si include si acele clasice folosiri, de la gatit si pana la gratar, suport si protectie pentru lumanari pentru a nu picura ceara, printre altele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *