zat de cafeazat de cafea

Zatul nu este tocmai placut si tocmai de aceea din comoditate unii prefera sa isi faca o cafea la tot felul de aparate care sa nu implice greul de a spala zatul de cafea. Insa fara sa fie un chin zatul de cafea se poate dovedi a fi practic pentru tine.

Ce poti face cu restul de cafea

Din lungul sir de intrebuintari ale zatului se numara:

  1. Curata scrumierele. Adesea acestea capata un miros intepator care persista astfel ca pentru a le curata profund si a schimba izul nu trebuie decat sa le speli cu zat si sa le clatesti cu apa calda. Mai ales pentru nefumatori care simt imediat mirosul o astfel de metoda este preferata, doar doar se scapa de mirosul oribil.
  2. Retete pentru tratamente cosmetice. Zatul de cafea poate substitui orice alt tip de tratament pentru corp. Asa ca nu te sfii sa iti faci masaj corporal pentru a stimula circulatia si in plus pentru a trata celulita printre altele.
  3. La capitolul mirosuri care deranjeaza se numara de asemenea si indepartarea mirosurilor combinate din frigider. In acest caz nu trebuie decat sa depozitezi zatul de cafea, neacoperit si sa il lasi in frigider pentru o vreme.
  4. Ai grija de bronzul tau. Zatul de cafea se aplica pe piele si se lasa se intre in piele, pana la 20 de minute. Se crede ca o astfel de metoda este benefica pentru a intensifica culoarea armie a pielii, pentru a se pastra bronzul cat mai bine. La fel de bine se poate folosi zatul pe post de tratament pentru par, pentru cele care au par vopsit in nuante inchise; se recomanda clatirea parului cu zat de cafea pentru par irezistibil si o culoare pastrata mai mult timp.
  5. Fara sa ai parte de un chin, de mirosu urat zatul de cafea iti tine insectele la distanta si poti sa il imprastii chiar si in curte.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *