vacantavacanta

Te-ai decis sa pleci. Chiar si pentru cateva zile departe de casa, departe de tot ce inseamna munca de zi cu zi si rutina in acest sens te ajuta sa te revigorezi si sa te intorci cu mintea proaspata. Un remediu perfect si pentru stresul cu care ne intalnim tot mai adesea, o vacanta oricat de lunga sau scurta conteaza mai mult decat crezi.

Pana sa pleci totusi in vacanta ar trebui sa tii cont de faptul ca exista lucruri de care sa te ocupi. Spre exemplu una nimal de companie are nevoie de o casa temporara sau daca nu se poate sa plece cu tine atunci are nevoie de cineva care sa ii vina in vizita. Asta inseamna din start un alt stres, avand in vedere ca cineva strain iti va veni in casa.

Dincolo de o astfel de preocupare ce nu vizeaza pe toata lumea tine de anumite treburi prin casa de care ar trebui sa tii cont pana sa pleci in vacanta. Iata cateva dintre ele:

  1. Nu lasa florile sa se usuce. Si acestea au nevoie de ingrijire. Daca nu este vorba de un cactus sau de o floare care rezista la temperaturi mari si fara apa atunci ai bataie de cap. Din fericire, actual exista tot felul de sisteme care sa te ajute, de la cel de irigatie, potrivit cand ai mai multe plante, si pana la snurul din in care sa mentina pamantul umed pentru mai mult timp.
  2. Ca un sfat si pentru cand te vei intoarce, prefera sa tii evidenta cheltuielilor. Asta pentru ca intors din vacanta si fara bani, de unde vei scoate alt buget pentru plati urgente? Plateste tot ce se poate inainte sa pleci.
  3. Nu lasa impresia ca nu esti. Chiar daca geamurile sunt inchise si doar ceva inacesibil ar putea ramane deschis prefera sa lasi casa cu draperii deschise si cu lumina ecologica aprinsa. Cat despre corespondenta sigur vei gasi un vecin care sa te ajute cel putin sa o ia din posta si sa nu dea de banuit ca nu este nimeni acasa. Asta te va feri de hoti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *