Cel mai inteligent termostat se afla in majoritatea locuintelor romanilor

Din dorinta de a trai in maximum de confort si de a plati sume de bani cat mai mici pe facturi, romanii si-au comandat cel mai inteligent termostat pe care Salus Controls il ofera spre comercializare – Salus iT 600. Pentru cei care inca nu stiu carui fapt se datoreaza aceasta popularitate adresata in totalitate dispozitivului, trebuie sa si-l comanda si sa descopere pe propria piele uluitoarele beneficii pe care le ofera inca din prima zi in care este instalat.
De fapt, chiar si eu am dorit sa cumpar unul de la Salus Controls in momentul in care am auzit de la prieteni apropiati ca si-au achizitionat unul si ca sunt extrem de multumiti. In plus, de fiecare data cand intram in propria lor locuinta, eram pur si simplu invaluit de o temperatura ideala. Stiind cat de mare e caldura la mine acasa pe timpul iernii si cat de placut este la ei acasa, nu am mai stat pe ganduri si am cerut detalii cu privire la avantajele celebrului termostat Salus iT 600.
Design placut – reprezinta un avantaj esential mai ales pentru mine, datorita faptului ca pun foarte mult accent pe design-u interior al apartamentului meu. Asadar, aspectul modernist doresc sa se pastreze in totalitate, astfel ca acest dispozitiv a reusit cu succes sa se incadreze de minune in acest interior.
Acesta este disponibil atat in varianta alba, cat si neagra, asta inseamna ca in functie de preferintele tale iti vei alege si tu culoarea ce se potriveste cel mai bine intregului design. Eu am optat pentru negru datorita faptului ca emana mai multa eleganta si completeaza de minune design-ul interior al apartamentului meu.
Usor de instalat – este atat de usor de instalat, incat sotia mea s-a descurcat de una singura sa il puna in functiune pana am venit eu de la serviciu. Cu toate ca nu este o mare priceputa a noilor tehnologii, nu a intampinat probleme in acest proces, mai ales ca pe site exista si un manul de utilizare ce a ajutat-o mult.
• Beneficiaza de functia de back-up – In momentul in care s-a oprit curentul in tot cartierul pentru cateva secunde, am crezut ca va trebui sa fac din nou setarile, insa nu a fost nevoie. Aceasta functie ii permite dispozitivului sa isi pastreze in totalitate functiile, chiar si in cazul in care are loc un astfel de incident – o pana brusca de curent.
• Poate fi controlat prin internet – datorita faptului ca termostatul poate fi controlat prin internet, fie ca esti la mii de kilometri distanta de casa sau doar la o aruncatura de bat de aceasta, ai ocazia sa il opresti, sa il pornesti sau sa ii schimbi setarile doar in cateva clipe. De altfel, daca ai acces la un telefon mobil, laptop, tableta sau computer, poti sa creezi temperatura ideala in locuinta.
Asta inseamna ca vei economisi sume destul de mari de bani – gandeste-te ca atunci cand nu e nimeni acasa, poti opri dispozitivul, iar caldura nu se va mai degaja in interior – iar cand te intorci il repornesti si pasesti in casa ce se bucura de un ambient ideal.
Asadar, avand in vedere cat de multe beneficii ofera acest dispozitiv inteligent, nu e de mirare ca atat de multe persoane si l-au instalat, iar altii inca se afla in cautarea termostatului cu dorinta de a trai in confort si de a face economii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *