Memrise

Preferi sa inveti lucruri noi in cantitati mici ca marime? Daca da, atunci Memrise este pentru tine. Natura cumulativa a jocurilor combinata cu o imbunatatire a memoriei face din acest site o excelenta resursa.

Instructables

Acest site asigura instructiuni pentru a te ajuta sa construiesti cam orice ti-ai putea imagina. Asigura o platforma de lucru pe care oamenii o pot utiliza pentru a explora, a se documenta si pentru a-si impartasi creatiile proprii.

join.me

In lumea de azi, unde colaborarea dintre mai multe publicuri tinta este cheia, join.me asigura o platforma online pentru a impartasi imagini de fundal pentru monitor. Se poate inregistra audio pentru diferite intalniri acompaniate de participanti care nu se afla in aceeasi camera. Mai mult de atat, este o unealta foarte usor de folosit pentru a-ti impartasi ecranul cu oricine de pe web.

Sync.in

Acest site permite mai multor oameni sa editeze documente si notite in timp real. Este o unealta online grozava pentru colaborari online.

Privnote

Doresti sa impartasesti notite si informatii care se auto-distrug imediat dupa ce sunt citite? Daca da, Privnote face exact acest lucru.

ScribbleMaps

Ai dorit vreodata sa iti plasezi marcatorii, schemele si mazgalelile pe Google Maps? Chiar daca Google Maps nu permite acest lucru, ScribbleMaps face asta, si face o treaba minunata.

TripIt

Acest site constituie o metoda nedureroasa de a-ti organiza toate detaliile vacantei si ale calatoriilor de afaceri. Ai uitat la cat ai zborul? Nu poti gasi e-mailul cu adresa de hotel la care te-ai cazat? Asta nu se va intampla vreodata daca vei folosi TripIt, un program ce iti organizeaza foarte bine itinerarul.

Skyscanner

Acest site este un lider global in domeniul site-urilor de cautare de calatorii, asigurand online instant comparatii pentru milioane de zboruri ale peste o mie de companii aeriene, la fel de bine ca si inchirierea de masini si rezervarea de camere la hoteluri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *