SARUTSARUT

Ritualul sarutului porneste din trecut, cu radacini in era in care nu exista un confort asa cum il avem astazi. Spre exemplu o mama isi hranea copilul din propria gura dupa ce ii macina mancarea, in lipsa unor unelte pentru o astfel de misiune. Asa ca usor usor a devenit sa spunem o moda de a saruta, ca o forma de pasiune si dragoste fata de persoana in cauza.

Actual sarutul este cel care iti starneste fiori de dragoste. Insa exista si o mare diferenta intre barbati si femei. Iata cateva curiozitati despre asta:

  1. Afla ca barbatii sunt cam luati prin surprindere la prima intalnire cand vine vorba de sarut. Poate ca nu crezi, ei fac un prim pas insa femeia este cea care saruta. Se crede de asemenea ca barbatii tind sa tina minte mai mult si mai bine despre primul sarut, in timp ce femeile au o memorie mai buna pentru alte aspecte.
  2. Femeile tind sa sarute din simplul motiv ca isi doresc sa isi confirme un anume statut. Nu contesta nimeni ca este vorba de placerea in sine si de faptul ca tine cont de armele seductiei insa scopul lor ascuns, daca se poate spune astfel, tine de nevoia de a arata care este statutul sau in relatie.
  3. Un barbat poate fi considerat mai usor un pupacios. De regula acestia sunt cei care saruta din nevoia de alint si de a obtine ceva. Un mic santaj emotional?
  4. Sarutam pe dreapta. Pe cat de curios pe atat de adevarat, se pare ca sarutam stand cu capul pe dreapta, fie ca suntem de sex feminin sau masculin.
  5. Sarutul este si el o forma de a ajuta sa spunem sistemul imunitar. Un lung sir de efecte duce la acest rezultat, pentru ca prin sarut iti creste starea de bine, ceea ce face ca stresul spre exemplu sa fie diminuat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *