Ca in fiecare alt domeniu si turismul cunoaste tendinte. Desi nu este exclus sa gasesti in randul unor astfel de topuri Romania locatiile noastre sunt prea putin alese de romani. Poate ca te vei mai gandi inca o data; un sejur la mare, cu toate facilitatile, un sejur la munte si descoperirea turismului rural iti pot face vacanta de anul acesta una de vis.

In topul destinatiilor pentru concediile 2014 se afla Olanda. Orasul Vertical asa cum i se mai spune, Rotterdam-ul are ce oferi. Cladiri sprectaculoase, cu accente moderne, un loc de vis in care exista totodata si echilibrul calitate-pret. Nu este luxul pe care sa nu poti sa ti-l permiti.

Marea Britanie nu se lasa mai prejos. Liverpool se pare ca este alegerea multora pentru ca tine de stil, de localuri mici si cochete, de arta contemporana si per ansamblu de un loc care defineste relaxarea altfel. Si daca iti place si muzica buna ai nimerit in locul ideal.

Cum suna o vacanta in Franta? Aici vei gasi o combinatie de arta cu istorie, ruine romane care te inspira, cu gradini impresionante si un specatacol al naturii pe care nu il uiti asa repede.

Glasgow din Suedia si-a recreat imaginea practic. Nu mai este un oras industrial asa cum era odata, in schimb vine cu muzee de o splendoare aparte. In plus anul acesta aici se vor gazdui Jocurile Commonwealth.

Brazilia. Mai exotic, plin de culoare si un loc in care te distrezi la tot pasul. Brazilienii sunt cunoscuti pentru asta, ospitalitate, pentru dans chiar in mijlocul drumului, carnaval si o suflare care parca nu piere si nu oboseste niciodata. Freamatul de aici se completeaza cu Campionatul Mondial de Fotbal.

In ultimii ani am cunoscut o deschidere tot mai mare spre ceea ce inseamna vizitarea tarilor europene si nu numai. O data cu asta vin si ofertele turistice insa mai intai ai nevoie de o tinta. Ce destinatie alegi anul acesta?

De admin

2 comentarii la „Concediul 2014- ce destinatii alegi?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *