Fructele si legumele sunt incarcate cu vitamine si minerale, iar modalitatea prin care facem un suc din aceste alimente proaspete ne ajuta sa avem un plus de energie zi de zi, sa ne hidratam pielea si sa ne facem parul sa arate cat mai vibrant; un suc organic ofera o multime de beneficii intr-o singura doza la un pret acceptabil. Este mai bine sa ne facem propriul suc natural decat sa il cumparam din magazine gata imbuteliat, deoarece prim imbutelierea sucului, acesta isi pierde eficacitatea sa nutritiva.

Atunci cand ne confruntam cu caderi ale firelor de par, cu indigestii sau cu arsuri de stomac si de colon este bine sa urmam o cura cu suc organic de noni sau cu un  noni sirop pentru a elimina toxinele si a ajuta la regenerarea tesutului tractului intestinal. Se spune ca grecii si egiptenii antici credeau ca toxinele sunt depuse in intestine pentru a retine imunitatea. Dar cu timpul curatirea colonului prin hidroterapie a condus la dezbateri pe aceasta tema, incat astazi nutritionistii sunt de parere ca este mai bine sa consumam sirop noni pentru a elimina in mod natural toxinele din organism.

Sanatate la pahar

Daca incerci sa devii adepta unui regim alimentar sănătos, atunci opreaza pentru fructe organice, care sunt cultivate fara pesticide si alte ingrasaminte chimicale, pentru ca acestea sa nu ajunga in corpul tau. Opteaza pentru cumpararea de fructe de la un fermier sau de la un magazin alimentar care colaboreaza cu producatorii locali. In functie de sezon, mergi pe varianta fructelor si legumelor preferate de tine, incat o scurta fuga la piata agricultorilor te va ajuta sa alegi fructe cultivate pe plan local ideale pentru propriul suc natural.

Siropul de Noni de la Alevia este foarte bun si pentru cei care nu se pot concentra, cei care au lacune de memorie, incat administrarea acestuia pe stomacul gol dimineata are mai multe beneficii. Poate ca inainte nu stiam cum sa am grija de organismul meu, dar impreuna cu siropul noni am invatat sa imi refac imunitatea naturala a organismului, incat am o mai mare rezistenta împotriva bolilor in sezonul rece.

Sucul noni nu este bun doar pentru memorie si pentru detoxifiere, ci este un bun ajutator al tineretii, pentru ca reactioneaza bine in timpul somnului, te ajuta sa scapi de oboseala si sa ai parte de un somn linistit, incat sa fii sigur ca somnul de frumusete este important pentru propria sanatate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *