Cum alegi locatia pentru nunta ta

Pentru ca #stamacasa intr-o asa zisa vacanta fortata, acum este timpul oportun sa ne gandim la planuri de viitor. Desigur ca lucrurile se vor remedia si totul va reveni la normal. Decretul actual spune ca evenimente precum o nunta nu pot sa se desfasoare cu mai mult de 8 persoane, un scenariu care ii face pe cei mai multi sa renunte si sa amane.

In cautare de locatie pentru nunta ta? Hotel Balada poate fi un raspuns potrivit pentru tine. Vorbim despre o locatie superba, amplasata intr-un zona buna a orasului Suceava – in centrul orasului, in imediata apropiere a manastirii celebre, pe drumul spre Cetatea de Scaun.

Ce ai in vedere cand alegi locatia

Restaurantul ales trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tematica nuntii. Asadar aici pot fi organizate nunti elegante, cu pretentii, mai putin cele rustice spre exemplu. Daca nu esti din randul mirilor rebeli, visezi la o nunta demna de rang regal, atunci Balada este pentru tine.

  • Capacitate

Unele nunti sunt evenimente restranse cu pana la 100 de persoane. Ar fi bine in astfel de cazuri sa te orientezi spre o sala nu foarte mare, pentru ca irosesti cum s-ar spune resurse. In plus, va fi ciudat sa ai o sala imensa si o mica parte din ea populata.

La Balada sala de evenimente poate gazdui de la 200 pana la 450 de persoane.

  • Meniu

Desigur ca vei dori sa ai optiuni, alegand ce iti place. In bucataria acestui hotel bucatarii iscusiti pot prepara meniuri sofisticate, atat din randul celor traditionale, cat si din bucataria internationala. Exista mai multe variante de meniu propuse pentru acest gen de evenimente, asupra carora mirii pot interveni si cere anumite preparate.

  • Pret

Lucrurile sunt discutabile in mod cert. O nota de departajare o poti face eventual la pretul meniului pentru ca serviciile la hotel Balada sunt ireprosabile si constati ulterior ca merita.

  • Disponibilitate

Aici devine totul o problema. Salile de acest gen sunt vanate adesea cu mult timp inainte de marele eveniment. Asadar, nu va fi de mirare daca in lista de rezervari sunt deja sute de evenimente. Nu se stie niciodata ce noroc ai sa gasesti o duminica libera, anul acesta.

Asadar, daca ai bifat toate acestea si ai ajuns la concluzia ca Balada este locatia pe care ti-o doresti grabeste-te sa faci rezervarea. Descopera si pagina lor online pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *