Numele meu este Sorina si am 28 de ani. Astazi mi-am propus sa impartasesc cu voi experienta pe care am avut-o cu afacerea mea de care in ziua de astazi sunt mandra.

Am inceput prin a avea un job normal, de contabil la una dintre cele mai renumite companii din oras. Am lucrat la aceasta companie timp de 4 ani. Mi-am dat seama ulterior ca a fi contabil nu era visul meu dintotdeauna. Acest lucru se intampla deoarece stiam ca pot sa fac mai mult, dar si pentru ca nu imi mai doream sa lucrez la o companie privata.

Asa se face ca mi-a venit ideea intemeierii unei afaceri. Mi-am deschis un magazin de haine intr-un centru comercial. Hainele erau pasiunea mea, la fel ca orice alta femeie. Ei bine, afacerea a functionat, insa nu pot sa spun ca a fost infloritoare, mai ales ca trebuia ca in fiecare luna sa platesc o chirie si multe alte cheltuieli.

Am realizat ulterior ca mediul online a castigat foarte mult teren, mai ales in ultima perioada. Nu stiam daca va functiona, insa aceasta era ultima sansa de a-mi conduce afacerea spre reusita.

Am discutat cu cei de la It Exclusiv si am  pus la punct toate detaliile pentru a deschide acest magazin online. Ei mi-au recomandat anumite strategii de SEO pentru a conduce afacerea mea in topul motoarelor de cautare. Tot ei au avut grija ca site-ul, magazinul online sa arate cat mai bine si sa atraga cat mai multi oameni.

Nu pot decat sa le multumesc celor de la It Exclusiv deoarece datorita lor am reusit sa am o afacere cu adevarat infloritoare. Primul an nu a fost chiar un succes pentru ca am avut nevoie de timp pentru a castiga increderea clientilor mei. Acum, am clienti fideli care comanda in fiecare saptamana cate un articol vestimentar. Fetele care apeleaza la mine stiu ca ofer produse de calitate la preturi foarte rezonabile.

Asadar, afacerea mea a reusit sa creasca si sa infloreasca pe zi ce trece si sunt foarte mandra de acest lucru. Nu regret niciun moment ca am optat pentru un magazin online, mai ales ca acum cheltuielile sunt mult mai reduse, ceea ce inseamna mai mult profit pentru mine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *