Cum am prins din nou încredere să merg la saloane de beauty cu Stailer

Cum am prins din nou încredere să merg la saloane de beauty cu Stailer

Se spune că o problemă nu vine niciodată singură. Pot confirma cu tărie acest lucru. Evident, ca orice femeie frecventam destul de des saloanele de beauty pentru un tratament facial, pentru o epilare, un tuns, un vopsit sau o pensare. Și asta pentru că uneori chiar nu mai aveam eu răbdare să fac aceste lucruri acasă, după o săptămână de activități și preferam să mă las pe mâna profesioniștilor pentru a mă răsfăța.

Nu am avut niciodată propriul meu stilist și asta pentru că nu găsisem unul care să fie liber atunci când aveam eu nevoie. Așa că, odată la 2 luni, luam agenda și începeam să sun de la un salon la altul pentru un loc liber pe scaun.

Spune nu oamenilor fără experiență

Însă în ultima perioadă, ghinionul a început să mă cam urmărească. La orice salon mergeam nu eram niciodată mulțumită de serviciile pe care le primeam și am început să mă descurajez din ce în ce mai mult.

Ultima pățanie m-a făcut să uit de saloanele de frumusețe. Mi-am făcut o programare la vopsit și pensat sprâncene, iar după ce m-am ridicat de pe pat, nu știam efectiv pe unde să fug să nu mă mai vadă nimeni. Mai șocant pentru mine a fost atunci când “profesionista” a bulbucat și ea ochii mari la fața mea. Fiind blondă, cu un ten alb, prima oară mi se vedeau sprâncenele negre în forma simbolului Nike, apoi restul trăsăturilor.

A scăpat mai mult negru decât trebuia în vopsea și s-a închis cu vreo 4 nuanțe mai mult. Să nu mai zic că în timp ce mă pensa, vorbea și la telefon și la ultima sprânceană, nefiind atentă, mi-a băgat și penseta în ochi. Deci am ieșit de acolo și cu un ochi roșu.

După această experiență am zis gata, este prea mult și nu-mi mai trebuie profesioniști de genul ăsta.

Cum am ajuns să îmi fac o programare la un salon cu Stailer

Evident că sprâncenele mi-au crescut, culoarea s-a dus și ochiul mi s-a vindecat. Însă a început să se vadă și firele albe la rădăcină, îmi apăruse și câteva puncte negre, deci aveam nevoie de o programare nouă. Însă nu prea mai aveam încredere după acele evenimente neplăcute, așa că mi-am sunat o prietenă să-mi recomande un salon unde să merg. Mi-a spus să-mi fac o programare la salonul Amour, dar să nu sun, ci să mă programez cu Stailer și îmi promite că se sparge ghinionul. Așa că m-am programat cu Stailer la salonul Amour ca să mă tund și să mă vopsesc, chiar în aceeași zi.

Prietena mea a avut dreptate, s-a spart ghinionul. Deși eram sceptică la început și neîncrezătoare, mai ales după cele pățite, de cum am intrat pe ușa salonului, m-am calmat și am simțit o energie pozitivă.

Am avut parte de servicii profesionale de la oameni cu adevărat profesioniști, o atmosferă foarte plăcută și de un rezultat chiar peste așteptările mele. Și asta pentru că am fost în locul potrivit la timpul potrivit.

La cât de sceptică am fost la început, pe atât de încrezătoare sunt acum. Pe Stailer găsești o întreagă lista cu saloanele din Timisoara. Saloane care au la bază stiliști cu experientă în domeniu, care iubesc ceea ce fac și pun accent pe nevoile clientului. Așa că da, pot spune că Stailer a spart ghinionul!

Date de contact: support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *