Modul in care dormi este expresia ta in mod inconstient. Desi in unele cazuri tine si de modul in care te simti mai bine si poti sa eviti sforaitul sau eventual anumite stari neplacute tine si de ceea ce definesti tu sau mai bine spus ce te defineste pe tine.

Parte din personalitatea ta, parte din modul in care te manifesti pozitia de dormit ideala pare a fi cea pe o parte. Se pare ca in acest mod circulatia este favorizata, este adesea recomandata femeilor insarcinate si in plus se evita sforaitul. Si cand preferi o astfel de pozitie se pare ca psihologic vorbind esti genul de persoana care isi cauta mereu prieteni, sociala insa ce ar putea fi si naiva.

Pozitia pe burta inseamna sa eviti sforaitul insa sa iti accentuezi ridurile cel putin pe zona de piept. Daca preferi asta insa cu picioarele si bratele larg deschise ca si cand tot patul este al tau se crede ca te definesti ca fiind o persoana deschisa, sociabila care are incredere nestavilita in fortele proprii.

Dormitul pe spate inseamna sa eviti dungile inestetice de pe ten mai ales ca pe termen lung acestea pot duce la aparitia ridurilor. Intr-o astfel de pozitie corecta de altfel se regasesc cei care de cele mai multe ori prefera sa fie ghidati de strictete, de un stil oarecum strict in viata de zi cu zi. Nu este exclus chiar sa fie vorba de oameni tacuti cu un simt ascutit al dreptatii.

Pozitia fetusului in schimb nu este una confortabila pe care sa o adopti. Iar cand vine vorba de interpretarea faptului tine de o persoana care are multe vulnerabilitati, nesigura pe sine, cea care se ingrijoreaza din orice si nu are stapanire de sine. Dar de aici un lung sir de persoane caci unii pot fi colerici, chiar agresivi, irascibili sau timizi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *