Cum elimini orice risc de aparitie a impuritatilor in apa pe care o consumi?

De-a lungul timpului, noi si noi bacterii si microorganisme au fost descoperite in apele pe care toata lumea le credea potabile. Poate ca nu erau asa periculoase, insa nici beneficii in masa nu puteau aduce.

Este recomandat, pentru binele tau si al familiei tale, sa fii atent la apa pe care o consumi, la gradul de purtitate al ei si in special la locul din care aceasta este extrasa. De aceea, astazi vreau sa vorbim despre forajul puturilor de apa – serviciu pe care cei de la Eco Drill il presteaza cu profesionalism.

Doua tipuri de puturi: de mica si de mare adancime – tu pe care il alegi?

Trebuie sa stii, dupa cum si expertii de la Eco Drill mentioneaza in cadrul site-ului lor oficial, ecodrillforaje.ro, ca puturile de apa pot fi de doua tipuri: de mica adancime sau de mare adancime.

Fiecare dintre aceste doua tipuri vine la pachet cu o lista de avantaje. In primul rand, daca optezi pentru puturi de mica adancime, ai avantajul ca apa va fi obtinuta extrem de usor. Insa, ai si un dezavantaj in acest sens: impurtitatile pot ajunge extrem de usor in apa, riscul de contaminare fiind destul de mare.

In ceea ce priveste puturile de mare adancime, se pare ca prezinta in mare parte doar avantaje. Chiar daca procesul de forare va dura putin mai mult, apa de care te vei bucura in final va fi una lipsita de impuritati. Riscul de contaminare in cazul puturilor de mare adancime este mic, tinde spre zero.

Exista si posibilitatea de a realiza puturi de apa medie, puturi de adancime medie. Cei de la Eco Drill iti pot oferi toate detaliile aferente acestei practici. Ii regasesti pe ecodrillforaje.ro. Trebuie sa stii ca acestia presteaza serviciul de foraje puturi de apa oriunde in tara, deci se pot ocupa cu drag si profesionalism si de cererea ta.

Cum elimini riscul de contaminare a apei pe care o consumi? Ei bine, dupa cum prea bine vezi, adancimea putului este invers proportionala cu gradul de contaminare a apei. Mai exact, cu atat putul este mai adanc, cu atat mai mic este riscul de infiltrare a impuritatilor in apa obtinuta prin foraj.

Exista doua metode prin care cei de la Eco Drill realizeaza acest serviciu. Detalii despre fiecare metoda in parte regasesi pe ecodrillforaje.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *