In anotimpul calduros, sandalele sunt piese vedete cu loc de cinste in garderoba femeilor. Cu toc sau fara, acestea sunt practice si elegante totodata, deci o alegere inspirata pentru completarea unor outfit-uri fara egal. Bineinteles, un cumul de factori pot influeta confortul, respectiv eleganta tinutelor: calitatea sandalelor, sursa din care sunt achizitionate.

Nu exista reguli care sa interzica un anumit stil al acestora, insa raportarea la bunul gust este esentiala. Pentru a avea siguranta ca modelul ales este cel potrivit pe toate planurile – si estetic, si calitativ, si in ceea ce priveste confortul, dar si pretul, primul pas este de a identifica magazinul potrivit.

In acest sens, un reper pentru publicul feminin larg il constituie magazinul online Capricia. Prezinta avantaje atat prin produsele sale ce respecta rigori inalte ale calitatii, dar si prin disponibilitatea online. De altfel, acesta este un adevarat sustinator al stilurilor personale, deci a celor care doresc sa completeze cu ajutorul sandalelor tinute originale. Modelele pe care le regasesti pe www.capricia.ro ies in evidenta prin materialele calitative folosite, talpa rezistenta si confortabila, modelele de actualitate, precum si prin unicitate. Capricia vine cu solutia privind partea sandalelor, tie iti ramane sa apelezi la creativitate pentru a contura tinute deosebite.

Cum alegi sandalele care ti se potrivesc?

Chiar daca punctul de plecare este intuitia, este bine sa tii cont si de cativa factori.

Materialele si calitatea lor – prin materiale intelegem atat cel care alcatuieste propriul zis sandalele, cat si talpa, cusaturile/lipiciul, detaliile decorative. Preferata este pielea naturala, sub diverse finisaje, cea care se pastreaza impresionant in timp, cu o ingrijire corespunzatoare. Nu te va avantaja desigur o pereche de sandale a carei catarame se deterioreaza dupa cateva purtari sau a caror talpa te incomodeaza de fiecare data cand le incalti. Descopera echilibrul pe care ti-l asgiura modelele de la Capricia si bucura-te de o purtare indelungata.

Tipul de talpa – unele femei se simt confortabil doar in sandalele cu talpa plata, pe cand altele sunt pasionate de tocuri.  In functie de stilul de viata personal, te poti orienta dupa un model – cu sau fara toc  – de la CAPRICIA ce se integreaza cel mai bine in tinutele tale. Spre exemplu modelele cu toc lat sunt o algere inspirata atunci cand doresti sa imbini confortul cu o eleganta superioara. Si un toc mai mic este potrivit pentru a sublinia senzualitatea feminina in anumite contexte vestimentare.

Modelul – raportarea la design-ul sandalelor este un factor de importanta mare, atat in cazul in care preferintele vizeaza simplitatea, cand si dorinta este de a iesi din anonimat printr-un model mai deosebit. Poate fi vorba despre o textura aparte a pielii sau, din contra, despre detalii de decor de tipul perforatiilor, a cusaturilor, a funditelor, cataramelor diverse.

Nu in ultimul rand, raporteaza perechea de sandale aleasa la pret. Este un factor important, care trebuie sa prezinte echilibru cu calitatea lor. Cand cumperi incaltaminte din piele, un pret peste media cu care esti obisnuit este justificat.

Descopera colectia de sandale pe care ti-o propune Capricia.ro si alege din paleta coloristica diversificata ceea ce ti se potriveste.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *