partener- posesiv

Cu totii ne dorim o relatie de dragoste spectaculoasa, care sa ne faca sa zambim de fiecare data cand ne gandim la partenerul nostru. Insa, trebuie sa stii ca lucrurile nu merg intotdeauna asa cum iti doresti, iar un partener posesiv ar putea sa iti schimbe perceptia asupra realitatii si sa iti distruga increderea de sine. Cu toate ca reusesc sa provoace un rau destul de mare, comportamentul lor toxic este subtil si foarte greu de identificat.

Gelozia intr-o relatie este bazata pe instinct si nu e nimic rau in a afisa un gram de gelozie- la urma urmei, este un semn de dragoste si descrie faptul ca partenerului ii pasa de tine. Insa, gelozia dusa la extrem este o problema destul de grava. Odata ce simti ca partenerul tau este incredibil de gelos, inseamna ca are si alte trasaturi de posesivitate. Astfel, daca simti ca partenerul tau de viata te manipuleaza, inseamna ca este cazul sa iei masuri si sa te desparti de el, pentru ca nicio relatie toxica nu va functiona asa cum trebuie.

Semne ca partenerul este posesiv

Nerabdator- Nerabdarea este semn de anxietate si, adesea, este semn de instabilitate emotionala. Daca partenerul tau cere intreaga ta atentie, nu numai ca este o lipsa de respect, dar iti impune ca nevoile lui sa fie pe primul loc.

Se enerveaza repede- Partenerii posesivi sunt plini de nervi. Se enerveaza din cauza detaliilor mici si, din cauza ca isi doreste ca tu sa te dedici cu totul lui, atunci va face mai multe eforturi pentru a te izola. Astfel, daca partenerul tau devine furios din cauza ca iti petreci o parte din timpul tau cu familia sau prietenii, ar fi indicat sa pui stop relatiei.

Critica- Cand partenerul se simt amenintat, atunci acesta va incepe sa spuna numai critici la adresa ta, astfel incat sa erodeze stima de sine. Acest lucru se intampla deoarece un partener posesiv isi doreste sa depinzi cu totul de el.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *