Cum iti salvezi telefonul dupa ce l-ai udat

Unele lucruri par a fi inevitabile. Pur si simplu, vorbesti la telefon, dupa care in secunda doi iti cade telefonul in chiuveta plina cu apa. Un slogan potrivit pentru cei care activeaza in lumea de asigurari vine exact din faptul ca nu te poti impotrivi unor aspecte. Asadar, daca iti scapi telefonul in apa trebuie sa actionezi rapid daca mai sunt minime sanse de a salva ceva.

Unii apeleaza la ideea de asigurare a unui telefon tocmai pentru a evita ca un lucru neplacut precum ceea ce tine de udarea telefonului sa fie o poveste cu care se confrunta. Insa se aplica poate in cazul telefoanelor mai scumpe. Asadar, daca ai un dispozitiv mobil pentru care nu se merita sa investesti in asigurari iata ce poti face pentru a -l salva dupa ce l-ai udat:

Viteza de reactie

La fel ca si feliile de paine pe care le scapi din mana pe podea, mai ai ceva sanse pentru a salva situatia si asta se refera la viteza de reactie. Cu cat mai repede actionezi, cu atat mai bine. Asadar, scoate foarte repede telefonul din apa si mai apoi inchide-l.

Sterge-l

De preferat sa incepi sa il faci bucati, urmarind in mod special ca bateria telefonului sa fie scoasa. In acest mod salvezi mare parte din circuitele telefonului. Unii spun ca pentru a bifa acest pas este de asemenea de ajutor sa pui telefonul cu pricina intr-un vas cu orez. Sa fie sau nu acest lucru util? Cel putin cand vine vorba de servetele de hartie stii sigur ca acestea absorb imediat toata apa.

Scoate cartela si lucrurile adiacente, casti si asa mai departe. Se recomanda ca telefonul sa ramane descompus si pus intr-un bol cu substanta care sa absoarba foarte bine. In acest sens acel gel ce il gasesti si in cutiile cu pantofi sunt de ajutor. Ai ceva emotii si acestea vor dura pana la 24 de ore cat este indicat sa lasi componentele sa se usuce.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *