Cu siguranta multi dintre voi va confruntati cu problema aceasta: teama de stomatolog. Ei bine, cu aceeasi teama m-am confruntat si eu o lunga durata de timp, pana cand am decis sa imi iau inima in dinti si sa merg la un cabinet stomatologic modern in Bucuresti.

Am inceput sa am aceasta fobie inca de cand eram copila pentru ca am avut cateva evenimente neplacute intr-un cabinet stomatologic. Totusi, dantura mea avea de suferit pe zi ce trecea, asa ca era necesar sa imi fac un control stomatologic in Bucuresti si ulterior sa ma apuc de „repararea” dintilor.

La recomandarea unei prietene am fost la un cabinet stomatologic din Bucuresti, foarte renumit. Este vorba despre un cabinet foarte profesionist cu un personal deosebit, potrivit pentru orice persoana, atat pentru adulti cat si pentru copii.

In momentul in care am intrat pe usa cabinetului mi-am dat seama ca acesta este un cabinet stomatologie copii foarte bun. Desi sunt adult in toata regula, datorita fobiei mele am simtit nevoia sa merg la profesionisti. Si daca nu as fi mers la un cabinet de stomatologie copii, atunci care ar fi fost cel mai potrivit loc?

Am cunoscut un medic foarte bun si profesionist. Trebuia sa imi faca o extractie, iar acest lucru era foarte greu pentru mine. Imi imaginam ca va fi cu totul diferit fata de cum a fost in realitate. Nu m-a durut aproape deloc si asta pentru ca am apelat la o clinica de stomatologie pentru copii la Trident.

Acum, nu imi mai este teama si stiu ca stomatologul poate deveni cel mai bun prieten. Frica de stomatolog poate avea diverse cauze. Ca sa-ti invingi frica n-ar strica sa faci o clasificare a lucrurilor de care ti-e frica cel mai tare si sa cauti cateva solutii pentru a trece peste ele. Eu asa am facut si a functionat.

Cu siguranta in momentul in care copiii mei vor avea probleme stomatologice ii voi duce la clinica Trident pentru ca aici gasesc cei mai buni medici, dar si cele mai bune servicii. In aceeasi masura, voi avea grija ca micutilor mei sa nu le fie niciodata teama de stomatolog.

De admin

Un comentariu la „Cum mi-am invins teama de stomatolog”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *