Odata ce te-ai hotarat unde iti vei petrece concediul de anul acesta, nu iti mai ramane de facut decat sa iti alegi cazarea potrivita. Dar avand atatea optiuni, cum ne alegem cazarea ?

In randurile ce urmeaza vei gasi o serie de sfaturi practice ce te vor ajuta sa alegi cazarea potrivita, astfel incat sa fii sigur ca te vei bucura in voie de concediu. In primul rand trebuie sa te asiguri ca locul pe care l-ai ales raspunde tuturor cerintelor si asteptarilor tale.

Tipul camerei pe care il alegi este foarte important. De plida, pentru o vacanta in doi nu vei avea nevoie de acelasi tip de camera ca pentru o vacanta in care merge toata familia.

De exemplu, foisorul cu flori Sinaia poate fi alegerea ideala pentru o vacanta in doi, cu familia sau prietenii, punandu-va la dispozitie 10 camere duble matrimoniale dintre care 2 camere Honeymoon, 8 camere twin, 1 camera single, 2 apartamente, precum si un apartament premium. Printre atatea optiuni sigur exista si cea care ti se potriveste.

La fel de importanta este existenta unui restaurant fie in apropierea fie chiar in incinta hotelului, pentru a nu trebui sa te deplasezi pe distante mari doar pentru micul dejun sau cina.

Si pretul este un factor ce trebuie luat in considerare. Dupa ce ai achitat cazarea, din fondurile alocate concediului trebuie sa iti ramana suficienti bani pentru a pleca linistit in concediu stiind ca iti poti acoperi toate cheltuielile, ba chiar ai si un mic fond de rezerva pentru situatii exceptionale. In  privinta pretului, iti vor veni in ajutor chiar hotelierii ce pun la bataie numeroase oferte in fiecare an, care de care mai avantajoase.

Acum ca ai facut o alegere informata in privinta cazarii, nu iti ramane decat se te bucuri de binemeritatul concediu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *