Suntem prea stresati ori prea relaxati si parca niciodata undeva la mijloc. Suntem in etape care rand pe rand afecteaza si cand vine vorba de caderea parului. Pentru a opri acest efect identifica cauza. Ceea ce opreste caderea parului daca tine de stilul de viata pe care il ai inseamna sa te redirectionezi catre o viata mai linistita si in orice caz mai echilibrata.

Una din cauzele caderii parului tine de o cantitate prea mica de fier. Carenta de fier se vede imediat la propriu. Astfel ar trebui sa iti suplimentezi doza zilnica prin consumul de kiwi spre exemplu. Adauga de asemenea si broccoli sau ardei rosu, varza sau chiar toate acestea. Si nu uita ca ai nevoie de fier pentru transportul oxigenului in corp insa acesta se va absorbi mai bine cand este in combinatie cu vitamina C deci mizeaza pe cat mai multe fructe, citrice.

Caderea parului se poate datora si aparitiei matretii. Aceasta afecteaza de la radacina astfel ca mai intai trateaza ceea ce poate cauza caderea parului. In acest sens sunt o multime de produse insa mizand pe natural poti incerca mastile cu iaurt, acidul lactic fiidn benefic din acest punct de vedere. De asemenea se recomanda clatirea parului cu bere spre exemplu sau cu zeama de lamaie, acestea oferind si o senzatie racoritoare care sa iti opreasca mancarimea. Iar in ceea ce priveste alimentatia redu consumul de zahar.

Nu uita nici de hidratare- stiai ca ai nevoie de cel putin 8 pahare de apa pe zi? Si parul va resimti asta in cele din urma. Dar cel mai important in situatia celor carora le cade parul este ca in organism se gaseste o carenta de vitamine. Inseamna o nevoie de a echilibra asta astfel ca mai ales daca totul se asociaza cu unghii mai putin sanatoase diagnosticul este mai mult ca sigur acesta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *