XLM este simbolul pentru criptomoneda Stellar care este cunoscuta drept o retea blockchain deschisa. Aceasta a fost creata pentru a facilita transferurile de bani si platile rapide intre diferite valute. Pe langa aspectele ce tin de transferul de bani, reteaua Stellar si-a propus sa conecteze diferite institutii financiare, banci si persoane cu sau fara servicii financiare traditionale. 

Stellar ( XLM) utilizeaza un protocol de consens special. Acest protocol difera de tehnologia folosita de Bitcoin si utilizeaza un sistem distribuit de noduri pentru a valida tranzactiile si ajunge la un consens. 

 

Investeste in XLM in doar trei minute! Cum? 

 

Poti incepe intai de toate sa cauti o platforma potrivita pentru tranzactionare. Online se gasesc multe astfel de plarform, dar una de care sigur ai auzit este eToro. Acest site are peste 25 de milioane de investitori si peste 30 de milioane de utilizatori. In cadrul platformei ai acces la peste 3000 de active financiare diferite, actiuni, criptomonede, actiuni, si lista poate continua la nesfarsit. 

Vei vedea ca tot acest proces nu dureaza mai multe de trei minute, deci nu e cazul sa astepti sau mai eziti in a face acest lucru! 

 

 Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a putea cumpara XLM? 

 

  1. In primul rand trebuie sa creezi un cont. 

Iti alegi un nume de utilizator si stabilesti o parola. 

 

  1. Faci o depunere

Alegi suma dorita de tine, iar procesul este unul simplu, asta dupa ce iti creezi un cont. In acel cont vei gasi afisate toate optiunile disponibile. 

 

  1. Acum poti cumpara XLM simplu si usor, in trei minute! 

Avantaje? 

Ele exista! Fiind o platforma de tranzactionare, aceasta are anumite avantaje pe care trebuie sa le ai in vedere. Nu exista taxe ascunse sau orice fel de comisioane pe care tu trebuie sa le platesti. Comisionul este zero cand se pune problema unor schimburi sau a unor tranzactii. 

Poti testa acesta platforma in cazul in care ai anumite dubii. Iti poti crea un cont demonstrativ in cadrul caruia sa navighezi si sa explorezi ceea ce te intereseaza. Poti sa vei piata reala, ai acces la anumite date, dar fara sa faci efectiv parte din ea. In cadrul platformei eToro poti invata si mai multe despre acest domeniu, transformandu-te intr-un investitor. Daca esti curios sa afli mai multe despre cum stau lucrurile in cadrul acestei platforme, te poti inscrie in Academia eToro. Accesul este unul gratuit, tu primesti un cont gratuit cu un sold fictiv. Poti testa in prealabil toate aceste functionalitati. Abilitatile si strategiile pot fi testate, tu ajungand astfel la succesul pe care ti-l doresti.  

 

Ca o concluzie 

Este bine sa te documentezi despre aceasta platforma inainte sa intri in aceasta lume. Acceseaza in cativa pasi simpli platforma si vezi care serviciu este de interes maxim pentru tine. eToro este platforma potrivita pentru tine pentru a incepe cu dreptul aceasta calatorie in lumea investitiilor. Vezi detalii mai multe si implica-te activ pentru a avea profit cat mai mult. 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *