In ultimul timp participam la un avant in ceea ce priveste moda selfie-urilor. Portretele in lumea digitala sunt din ce in ce mai apreciate; si daca e sa tii cont de moda cel putin sa faci totul cu stil si ca la carte. Pe langa nevoia de a avea un telefon de generatie noua pentru o claritate a fotografiei si mai apoi conexiunea la internet sa o urci pe Facebook ai nevoie si de atentie la detalii.

Pentru un selfie reusit nu uita de:

  • Locatie. Nu poti da consideri un selfie reusit acela in care in imaginea de fundal se vede dezordinea, se observa ciorapi aruncati sau cada cu apa. De fapt se aplica pentru mai toate fotografiile aceasta regula insa acum mai mult ca niciodata tine cont de ea caci portretul tau ar putea fi corelat cu imagini si aspecte prea putin placute.
  • Lumina. Nu iti doresti nici o fata prea luminata nici prea mult intuneric care sa puna  umbre pe chip. Daca alegi sa faci totul la lumina naturala atunci opteaza pentru dimineata sau seara si uita de pranz cand soarele puternic iti poate afecta calitatea unui selfie.
  • Unghiul care te avantajeaza. Cand vei plasa camera la nivelul fetei totul este mai mult decat bine. De sus va fi si mai interesant si asta tine de gustul fiecareia insa cand vei face un selfie cu camera tinuta in jos spre care te vei uita ai putea sa pari mai gras/a, cu barbie dubla.
  • Se mizeaza pe naturalete. Nu pune prea mult machiaj pe tine, nu tuguia buzele, nu fi o coperta de revista. Fii tu cu zambet cald si acel selfie va fi apreciat.
  • Si ca tot vorbeam de postura, de atitudine nu uita sa zambesti si sa arati ca te distrezi sau ca te bucuri de viata. Fie ca este vorba de o iesire in parc, de o plimbare sau de o intalnire cu prietenii arata tuturor cat de bine va simtiti impreuna.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *