caderea parului

Alopecia, sau caderea parului, reprezinta o problema comuna atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor. O multime de tratamente pe baza de plante au inceput sa devina din ce in ce mai populare in combaterea caderii parului. O buna parte a acestor tratamente naturiste constau din ceai verde, ginkgo biloba sau urzica. In timp ce astfel de tratamente lupta impotriva caderii parului in moduri diferite si au un nivel de succes diferit in functie de om, acestea sunt utilizate de mai multe secole, fiind promovate ca remedii in regenerarea parului.

Tratamente naturale impotriva caderii parului

Ceaiul verde- camellia sinesis, este utilizat intr-o multime de tratamente de refacere a firului de par, in intreaga lume. Specialistii sunt de parere ca ceaiul verde actioneaza prin reducerea nivelului de testosteron din sange, iar acest lucru inseamna o reducere a caderii parului. Ginkgo biloba este un alt produs natural ce se gaseste in mai multe tratamente pentru par si, se crede ca imbunatateste circulatia sangelui in mai multe zone ale organismului. Imbunatatirea fluxului de sange inseamna mai multi nutrienti redirectionati catre scalp si foliculii de par, reducand astfel caderea parului. Si urzica este o planta intalnita in majoritatea regiunilor lumii si este cunoscuta pentru ca ajuta la detoxifierea organismului, fiind utilizata si ca tratament impotriva caderii parului.

Implant de par

Cei mai multi pacienti care se confrunta cu problema caderii parului sunt barbatii, iar acest lucru favorizeaza aparitia lipsei de incredere de sine. Insa, datorita evolutiei in domeniul medicinei, specialistii pun la dispozitia pacientilor si alte modalitati de tratament, cel mai inovativ fiind implantul de par.

Implantul de par reprezinta o modalitate de a trata caderea parului si implica anumite proceduri de transplant. Astfel, pe masura ce tehnologia continua sa avanseze, dimensiunea implanturilor devine din ce in ce mai mica, astfel ca se ajunge la un aspect final cat mai natural. In timp ce implantul de par este considerat, in general, a fi un tratament exclusiv dedicat barbatilor cu calvitie, acest tratament poate fi utilizat si in reconstructia sprancenelor, a genelor sau ca implant de barba.

ClinicaZetta este locul ideal pentru cei care au intampinat astfel de probleme si isi doresc sa le depaseasca, fiind un centru medical de excelenta in chirurgie plastica estetica si reparatorie.

De admin

Un comentariu la „Cum se combate caderea parului?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *